A jobboldaliak Fideszesek?
Persze tudom, ha valaki jobbos, nem 100% hogy fideszes. De indítok egy szavazást kíváncsiságból. Szerintetek ha valaki azt mondja magárol hogy jobboldali, akkor az rögtön fideszes? Gondolok itt azokra, akik büszke magyarok.
Illetve egy ehhez kapcsolodo kérdés: pl egy Kárpátia koncerten, ha valaki elkezdi szídni hangosan a Fideszt, mekkora balhé lehet belőle?
Mielőtt valaki kérdezné, nem vagyok Fideszes.
(próbáltam minél több opciót megadni)
Kérdező, gondolom neked is tanították az iskolában a mondást, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
Hát ugyanez van a jobbos meg fideszes dologgal is. Ha a fidesz politikáját te jobboldalinak mondod, akkor az szerint minden fideszes jobboldali, de nem minden jobboldali fideszes.
Én inkább úgy mondanám, hogy a klasszikus politikai besorolás szerint nem teljesen jobboldali a fidesz, sok a baloldali és liberális elem, ezért mondják ők magukat is inkább konzervatívnak, kereszténykonzervatívnak. Így viszont sokan akik magukat jobboldalinak tartják de nem úgy ahogy a fidesz politizál, azok még csak nem is mondják jobboldalinak, de végképp nem fideszesek. Még ők sem mind valóban jobboldaliak, csak annak mondják vagy tartják magukat.
Két tábor van: az egyik a bal-jobb komcsi banda, a másik pedig a nemzeti érzelműek tábora.
Azok akik valóban nemzeti érzelműek, soha sem lesznek sem fideszesek, sem dk-sok, sem ilyen sem olyan magyarellenes szélhámosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!