Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar ez a kettos...

Titeket nem zavar ez a kettos merce putyinnal?

Figyelt kérdés
Allitolag afganisztanban sziriaban is ugyanugy korhazakat bombaztak stb. De most hogy ugyanezt csinalja, csak feher emberekkel, hirtelen egybol haborus bunos. Eddig miert nem volt az? Arab orszagokban buntetlenul haboruznak a feherek, de amint feherboru lakossaggal tortenik valami, maris nagy a nemzetkozi osszefogas.

2022. márc. 16. 04:46
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem az amcsikat hoztad fel? relevánsabb lenne.
2022. márc. 16. 06:00
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Jobban követjük a híreket?

Tüntetések akkor is voltak csak sokkal kisebb léptekben.

2022. márc. 16. 06:19
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Engem minden zavar, mikor szovjet testvéreinket negatív hanggal emlegetik.
2022. márc. 16. 07:01
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
#3 miért milyen hanggal lehetne emlegetni őket. Semmi pozitívat nem tettek.
2022. márc. 16. 07:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fura, nem jó dolog szerintem sem. Valszeg a vallási oldal miatt van ez.
2022. márc. 16. 07:17
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
A szírekkel, afgánokkal az amcsik is háborúztak, ezért nem lehetett nagyon jópofizni velük.
2022. márc. 16. 07:43
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem mindkét oldalon durva a propaganda, mintha csak abszolút jó és rossz lenne. Amit ebben a videóban mond, annak van értelme szerintem: https://www.youtube.com/watch?v=ui2WZj2H7QA

Mondjuk én nem támogatom a háborút, de olyan nehéz semleges információt találni, hogy nem világos, kinek mi pontosan az érdeke. Azért abban biztos vagyok, hogy a civilek nem érdemlik ezt.

2022. márc. 16. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, ez durva, valóban!

De talán azért van, mert ott azért tényleg többen vannak, akik nem ütnek meg úgymond egy igényszintet", de tényleg tisztelet a kivételnek, mert ettől függetlenül lehetnek ott jó, értékes emberek...szal igaz. Pl. a bíróságon is azt hallottam, hogy úgy van, ha valaki képzettebb', műveltebb", kevesebb büntit kap, mint egy kevésbé iskolázott, mert utóbbit kevésbé viseli meg, előbbinek meg a kevesebb büntetés is épp elég megterhelő...mondjuk, csak halványan emlékszem erre, hogy azt hiszem kék fényben adtak le erről valami riportot...

2022. márc. 17. 00:41
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
A hírekbe az kerül be többször, ami a politikának megfelel. Most az a cél, hogy megállítsuk/megállítsák Putyint.
2022. márc. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!