Titeket nem zavar ez a kettos merce putyinnal?
Jobban követjük a híreket?
Tüntetések akkor is voltak csak sokkal kisebb léptekben.
Szerintem mindkét oldalon durva a propaganda, mintha csak abszolút jó és rossz lenne. Amit ebben a videóban mond, annak van értelme szerintem: https://www.youtube.com/watch?v=ui2WZj2H7QA
Mondjuk én nem támogatom a háborút, de olyan nehéz semleges információt találni, hogy nem világos, kinek mi pontosan az érdeke. Azért abban biztos vagyok, hogy a civilek nem érdemlik ezt.
Igen, ez durva, valóban!
De talán azért van, mert ott azért tényleg többen vannak, akik nem ütnek meg úgymond egy igényszintet", de tényleg tisztelet a kivételnek, mert ettől függetlenül lehetnek ott jó, értékes emberek...szal igaz. Pl. a bíróságon is azt hallottam, hogy úgy van, ha valaki képzettebb', műveltebb", kevesebb büntit kap, mint egy kevésbé iskolázott, mert utóbbit kevésbé viseli meg, előbbinek meg a kevesebb büntetés is épp elég megterhelő...mondjuk, csak halványan emlékszem erre, hogy azt hiszem kék fényben adtak le erről valami riportot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!