Ha bevezetnék a gyermektelenségi adót, kiknek kéne fizetni, és mennyit? (remélem, hogy nem vezetik be)
Figyelt kérdés
Csak gyermektelen házaspároknak kéne vagy olyan élettársi kapcsolatban élőknek is, ahol nincs gxermek? Ha egy nő éppen egyedülálló, neki ugye nem kell fzetni?2010. szept. 12. 22:27
11/16 anonim válasza:
Mi van akkor ha súlyos örökldő betegség elöfordult már a családban és te hiába vagy egészséges nincs garancia hogy rajtad vagy a gyerekeiden nem üt ki a kór és ezért nem akarsz gyereket?
12/16 anonim válasza:
Gondolom akik azt írják, hogy meg kellene adóztatni azokat, akik nem akarnak gyerekeket, azok mind szülők. De ez a kérdés szerintem maradjon továbbra is magányügy és ne anyagi. Szülőként belegondolhatnátok abba, hogy milyen sorsa lesz azoknak a gyerekeknek akiket nem akartak és csak azért születtek meg, mert a szülőknek ez érte meg anyagilag. Én inkább az ilyen embereket adóztatnám meg hülyeségadóval.
13/16 anonim válasza:
Fejezzetek le, de ezt én egy oltári nagy baromságnak tartom. Akinek nincs gyereke, vagy nem lehet az fizessen adót.Mit gondoltok ezzel azt akarják elérni, hogy növekedjen az ország népessége. Viszont a gyerekneveléshez munkahelyek is szükségesek, hogy valamiből azért eltudják tartani a csaaládjukat.
14/16 doboszoli válasza:
Cirkusz, és kenyér. Az egyik már meg van..
15/16 anonim válasza:
Tudjátok én azon akadtam ki, amikor ez a szerencsétlen azt mondta, hogy ez ellen(gyermektelenségi adó) nem lehet senkinek semmi kifogása, aki normálisan gondolkodik. Hát nem tudom, nekem van már ugyan gyermekem, de maximálisan felháborít ez az egész.
Ez a tipikus magyar hozzáállás; dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Meg a másik, amikor szegény riporternő közbeszólt, hogy dehát a meddőségi vizsgálatok, meg a többi rengeteg pénzébe kerül egy párnak, csak azt tudta szajkózni a vén majom, hogy nincs gyereke, akkor nincs is kiadása gyerekre.
Ha bevezetik, nem tudom elképzelni, hogy is akarják megvalósítani...
16/16 doboszoli válasza:
Utolsó válaszoló!
Bolond lenne a bolond magát bolondnak tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!