Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a fidesz nagyon nem tudja kezelni a mostani helyzetet, viszont ahogy MZP próbálja meglovagolni ezt, az se a legjobb ötlet?

Figyelt kérdés

2022. febr. 28. 16:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindkét fél rosszul kezeli ezt a helyzetet
Nem, csak a fidesz kezeli rosszul
Nem, csak MZP kezeli rosszul
17 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%
Sztem a Fidesz most kivetelesen a leheto legnormalisabban kezeli a helyzetet.
2022. febr. 28. 16:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Már most látom, hogy a válaszok megadásával el is szúrtam ezt. Nyilván a fideszesek csak MZP-re kenik, az ellenzék meg csak Orbánra és kb senki nem fogja azt mondani, hogy mindketten szerencsételenk.
2022. febr. 28. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

Igen, azt kell hogy mondjam hogy a Fidesz jól kezeli így nyugodsága most sajnos nagyon kedvez nekik választás előtt.

MZP re szavaznék, jobb híján de nem igazán tetszik ahogy kezeli ezt a szitut.

Vakarhatom is a fejem mit csináljak, de jelen pillanatban a béke lenne a legfontodabb

2022. febr. 28. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Kerdezo, akkor mondd el nekunk, mit kellene tenni ahhoz, hogy kimaradjunk ebbol. Ha nagyon harcolni akarsz lehet menni idegenlegioskent, a horvatok is mennek.
2022. febr. 28. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
4%

Kérdező

MZP annyira rosszul kezeli a helyzetet, hogy az egyik rokonom, aki nem akart elmenni szavazni, az most már el fog menni, csak hogy ez az ember NE kerüljön véletlenül se kormányra.

Eddig hiába mondtam neki hogy menjen el szavazni, most viszont az amit MZP beszélt, hogy szerinte Orbán a felelős az egész ukrán háborúért, az nála is kiverte a biztosítékot.

2022. febr. 28. 16:21
 6/13 Demion ***** válasza:
65%

2

A kutyákra szavazok, de a Fidesz jól láthatóan össze van zavarodva, tíz évig nyomták az oroszbarát és nyugat-ellenes propagandát és most fogalmuk sincs mit csináljanak, ezért nem csinálnak semmit, és ezt a tesze-tosza semmittevést próbálják "higgadtságként" eladni.

MZP meg csak egy min.elnök jelölt, mégis mit tudna rosszul kezelni, amikor semmi hatalom nincs a kezében?

2022. febr. 28. 16:21
 7/13 A kérdező kommentje:

#4 Ami a háborút illeti most visszaüt, hogy Orbán az utóbbi években Putyin felé húzódott és most nem tud teljesen elhatárolódni tőle, csak a mnimiális szankciókat hozza meg.

A menekültek befogadása meg érdekes téma, mert eddig évekig az volt, hogy nem leszünk bevádndorló ország. Persze mindjárt jön, de hogy ők árja ukránok, szőke kék szemű az összes, hát aki kicsit is tájékozott ő látja, hogy nagyon nem így van. Másik része, hogy a kormány kb semmit nem tesz értük, leginkább a civilek gyűjtenek nekik, próbálnak segíteni rajtuk. Mészáros mondjuk miért nem fogadja be őket a szállodáiba? Lebaszunk egy tornaterembe 2 törölközőt, aztán feküdjenek rá, meg leeht nézni a lengyelek hogyan kezelik ezt és hozzájuk jóval több menekült megy.

2022. febr. 28. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:
42%
Én MZP párti vagyok, de ahogy most kezeli ezt a helyzetet, nagyon nem szimpatikus. Nem gondolom, hogy egy ilyen bizonytalan, stresszes időszakban megfelelő ez az agresszív viselkedés, amit tol. Értem, hogy ez kampány is akar lenni, de az emberek ilyenkor megnyugodni szeretnének, nem pedig további feszültségkeltő mondatokat hallani. Nem mondom ki szívesen, de meginogtam most vele szemben.
2022. febr. 28. 16:28
 9/13 Demion ***** válasza:
62%
Komolyan nem értem, hogy egyesek szerint mzp mit "kezel"? Egy város polgármestere jelenleg. Nem kezel semmit, hiszen hatalom sincs a kezében. Olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy Debrecen polgármestere rosszul kezeli a háborút...
2022. febr. 28. 16:35
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
A saját kampányát ahogy kezeli. Most a háborút nem kéne belekeverni. Mondjuk a fidesznek sem. De jelenleg ő ül a lovon
2022. febr. 28. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!