Melyik pártnak van a legjobb programja?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Ellenzéki összefogás
Mi hazánk
Kutyapárt
Egyiknek sincs igazi programja
30 szavazat
1/8 anonim válasza:
A Fidesznek. Rajtuk kívül csak a DK és a Mi hazánk mozgalom működik pártként. A többi törmelék, megélhetési politikusok tárháza.
2/8 anonim válasza:
2# Mert a fideszben, aztán olyan talpig becsületes a hazáért és a magyarokért mindent beáldozó politikusok vannak, hogy csak na. Ja, nem. A legnagyobb megélhetési politikusok pedig ott vannak, kezdve Völnerrel...
3/8 anonim válasza:
Az ellenzéki összefogás nem párt. És azt is kifejthetnéd, hogy a legrészletesebb, vagy a legszimpatikusabb programra gondolsz? 2018-ban pl. a Jobbiknak egy nagyon hosszú, nagyon részletes programja volt, amiben kitértek minden kis apróságra és minden pontot megmagyaráztak, nem csak vázlatpontok szerepeltek benne. A Fidesznek pedig jelenleg nincs programja, semmilyen információ nem érhető el arról, hogy hogyan képzelik el Magyarország jövőjét, milyen intézkedéseket hoznának a következő 4 évben. Egyébként az Egységben Magyarországért koalíciónak sincs még kész teljesen a programja, legalábbis leírva, összeszedve még sehol nem láttam, szóval így nehéz erről a kérdésről normális véleményt írni. Személy szerint nekem egyáltalán nem szimpatikus, de a legösszeszedettebb proramja jelenleg a Mi Hazánknak van, igaz az övékét is csak videókban találtam meg.
4/8 anonim válasza:
A fidesznek van igazi programja. Soros, migráns, Brüsszel, miniferi, boldog karácsonyt, folytatjuk. Őszintén, kell ennél komolyabb program?
5/8 anonim válasza:
4# Ez nem program, hanem propaganda, de a legtöbb embernek ennyi is elég... Anyáznak a TV előtt, hogy büdös MiGráNcsOk ugyan ide nem jöttök, áldás a mi urunk, megmentőnkre Viktorkára. Miközben maga Orbán szólta el magát a Kossuth rádióban, hogy a migránsoknak nem Magyarország a célországa...
6/8 anonim válasza:
Linkeld már be a Fidesz hivatalos programját, én sehol nem találom
7/8 anonim válasza:
Nem látod? Hatósági áras benzin, csirkefarhát, 600+800 milliárd forint kínai hitel a Fudanra, Budapest-Belgrád vasútvonalr, 800 milliárd orosz hitel a paksi atomerőműre, tovább nő a szegények aránya, a lemaradás Európától és a Fideszes talpnyalók pedig vígan lophatnak tovább, miközben a pofánkba lökik minden az undorító propagandájukat... Ez itt a program.
8/8 anonim válasza:
A Fidesznek nincs programja. De szerintem a Mihazánké a legjobban megalkotott, bár nem azzal értek egyet a leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!