Melyik a legjobb (legélhetőbb, legbiztonságosabb) ország?
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 23:27
1/10 anonim válasza:
Ez szubjektív. Minden országban lehet élni, hiszen nincs 0 lakosú ország.
3/10 anonim válasza:
Svájc, Luxemburg, Írország, Izland, Szingapúr, Japán, Norvégia, Ausztria.
Magyarország minden szempontból a világ legszarabb országa.
4/10 anonim válasza:
Svájc. Ott elvileg még a legsúlyosabb rákból a hasnyálmirígyből is esélyes a túlélés olyan az eü.
6/10 anonim válasza:
Én pl utálnom a havat, a jeges utakat és hasonlókat, szóval nekem Svájc eleve kiesne.
7/10 molnarmarcell21 válasza:
Legközelebb Észak- és Nyugat-Európa országai
Európán kívül Kanada,
Ausztrália és Új-Zéland,
Dél-Korea és Japán.
8/10 anonim válasza:
Európában Magyarország, Európán kívül Kanada.
9/10 anonim válasza:
Mindenkinek más. Az erre szakosodott indexek általában Svájcot, vagy Norvégiát hozzák ki győztesnek, de simán lehet olyan ember, akiknek ezek élhetetlenek.
A másik hiba, hogy ezek nem számolnak a minimállamokkal. Így Monaco simán előzné mindkettőt, csak a statisztikákat figyelembe véve.
10/10 molnarmarcell21 válasza:
Na most kíváncsi lettem, hogy ki és miért pontozza le a jó válaszokat (nem csak az enyémet)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!