Faucit hogy nem távolították még el szervezeté éléről és hogy nem folyik ellene eljárás?
Elsősorban letagadta, hogy az NIH pénzzel támogatta a wuhani labort veszélyes gain-of-function kutatások céljából.
Aztán mint az amerikai járványintézkedésekért felelős fő személy nemes egyszerűséggel megakadályozta a laboratúriumi eredet elméletének nyilvánosság elé kerülését több mint egy éven át, és ha nincsenek a kiszívárogtatások az emailekről akkor a mai napig nem is tudunk erről.
Végül pedig a járvány már 2020 januári terjedését is sikerült eltitkolnia a nyilvánosságtól.
Egy ilyen ember mégis hogyan maradhatott funkciójában? Vagy én vagyok túl naív és nem értem hogy működik a világ?
"Végül pedig a járvány már 2020 januári terjedését is sikerült eltitkolnia a nyilvánosságtól."
Ezt mégis hogy?
"Vagy én vagyok túl naív és nem értem hogy működik a világ?"
Ugorj át a magyar politika kategóriába,mfogy látni cifrábbat is :D
2
Nem, ezek kiszívárgások voltak. Tán Fauci azt mondta, hogy hamisítottak? Akkor nyilván így is van, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!