Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 😱Hallatlan! Adómentesség 25...

😱Hallatlan! Adómentesség 25 alatt? Többet visz haza a kis sz*ros aki most kezdte mint én aki már 20 éve van a cégnél?

Figyelt kérdés

Undorító a kormány, meghoztam a lépést, kimegyek külföldre. Én nem alázom tovább itt magam. Ti?

(Nő)

2022. febr. 10. 10:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én eddig sem aláztam magam. De ha te úgy érzed menjél nyugodtan.
2022. febr. 10. 11:22
 22/23 anonim ***** válasza:
59%

Egyrészről a válaszokból kiderült, hogy nem vagyunk gyerekek. Nem biztos, hogy ha saját bevallásod szerint is ott tartasz ahol, kellene ezt a degradáló dumát alkalmaznod.

Másrészről minekután leírtuk páran, hogy szinte kezdőként is a többszörösét keressük a te 20 év munkaviszony utáni fizudnak, ezért igen, nekünk elég a magyarországi szint. Tudod, annak, aki tanul és értékes tudása van, nem kell félnie még Magyarországon sem.

Harmadrészről, mint írtam, te külföldön sem fogsz jobb munkára kelleni, mi is írhatnánk, hogy elegendő neked a budi pucolói szint, csak azért, mert lusta vagy tanulni, esetleg mert butuska vagy.

A füstmérgezéses dumádat nem kommentálom, jelentettem amúgy. Ép egészséges ember ilyet nem ír. Az a baj a te generációddal, hogy tele vagytok funkcionális analfabétákkal, nem tudsz érvelni csak cirkuszolni meg bezzegelni. Miért is kéne neked bármi miatt jobb fizetést adni? Mit tudsz te, amit egy frissen a piacra kilépett fiatal nem? Ez nem a szocializmus, hogy a 2 szép szemedért kapsz munkát, itt fel is kell mutatni valamit, pláne ha előléptetést szeretnél. Üdv a valóvilágban.

2022. febr. 10. 11:37
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
54 éves fejjel írom neked - kérdező, - hogy szégyellheted magad, amiért ilyen irigykedő, gyűlölködő ember vagy! Jól is teszed, ha húzol innen minél hamarabb és messzebb! Lélektani torzszülött!
2022. febr. 11. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!