Akik külföldön dolgoznak haza árulók?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 19:37
1/22 anonim válasza:
Hát ha haza hoznak külföldi cuccokat és itt árulják, akkor igen, haza árulók. Amire te gondoltál, az "hazaárulók". Nem, nem azok.
2/22 anonim válasza:
Miért lennének? Azért mert nem akarnak a többi agyhalott között szolgasorba állni?
3/22 anonim válasza:
Úgy látszik nem tiszta neked a hazaárulás fogalma. Ennek alapfeltétele a hadiállapot és hogy ellenséges hatalommal kollaboráljon.
4/22 anonim válasza:
A kollaborál fogalmát sem fogja érteni. :D
5/22 A kérdező kommentje:
Csak mert úgy érzékelem mintha egyfajta ellenszenv lenne irántunk akik külföldön dolgoznak csak ezért írtam ki ezt a kérdést.
2021. okt. 24. 19:47
6/22 anonim válasza:
Ja, mert a külföldi fizetésekből simán felverik az itthoni szolgáltatások árait, ha hazajönnek dőzsölni.
7/22 anonim válasza:
Te, csakis Te vagy igaz magyar ember Kérdező. Aki egyetlen mondatot sem tud leírni helyesen(haza árulók🤦♂️). Nem azért dolgozok Németországban mert nincs bennem kötődés a hazám iránt hanem azért mert otthon nem tudok normálisan megélni, a Fidesz rendszerében egyedülálló férfiként nekem nincs helyem, mivel mindenben a családosoknak kedveznek a szinglik kárára. Magyarországon nem engedhetem meg magamnak hogy albérletben éljek mert a bérleti díj majdnem annyi mint amennyi a fizetésem lenne. Tehát csak megdögleni vagy jobb esetben nyomorogni mehetnék haza. Nem csak én vagyok ilyen életképtelen, a volt gimis fiú osztálytársaim több mint fele külföldön él hosszú évek óta. Engem ne hazaárulózzon le senki akinek fogalma sincs az életről. Olyan se dumáljon aki most a rendszer kegyeltjeként jól megszedte és ettől most nagyon ügyesnek érzi magát. Majd pár év múlva magyarkodjatok amikor a seggetek ki fog lógni a turkálós gatyából. Majd akkor mutassátok meg hogy mekkora nagy hazafiak vagytok amiért ti otthon maradtatok.
8/22 anonim válasza:
3: ugyan már, MZP szerint elég ehhez, ha nem őt támogatod...
9/22 A kérdező kommentje:
Inkább csak durvák a kijelentéseim például a cigányok meg nevelése meg táborba zárása a Magyar ember segítése illetve a sok idős buta állampolgár likvidálása a társadalom öreg meg buta is dinamika hiányzik meg az élet halálos egy ország az sok rohadt ember, kevés a gyerek más országban a gyerek a több ifjúság a lényeg nem az öregek
2021. okt. 24. 20:24
10/22 anonim válasza:
A helyesírás szót egybe kell írni. Csak gondoltam szólok.🤘
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!