Ebben az összeesküvés-elméletben lehet valami?
Ez nem összeesküvés elmélet, ezek száraz tények.
Céljuk nem tudom van-e ezzel, igazából most ezeket az erdekcsoportokat karolta fel a liberális mainstream...
Lehet csak ennyi.
Kérdező, én ellene lennék a családomnak? Én egy heteró lengyel-magyar családba születtem bele, 3 bátyám van, ott voltak körülöttem az anyai nagyszüleim is míg éltek, apám is míg élt, anyám is. Tudod nálamnál jobban nem drukkol senki se, hogy a 3 bátyám találja meg egy nő mellett a boldogságot, sőt ha a bátyáimnak nincs igaza, akkor a barátnőjük mellé állok, és nem a bátyáim pártját fogom, sőt anyám mellett is kiállok.
Egyébként milyen kereszténységről beszélsz? Az egész egy hányás, csomó vén kiöregedett őszhajú hóbagoly meg agglegény, meg pedofil-papok mondják meg, hogy én Magyaroszágon vagy Lengyelországban nem köthetek polgári házasságot, holott emberek, az állam és az egyház szétválasztva működik, és ma már nem járnak az emberek templomba és nem kötnek templomi esküvőt, meg meghatározzák, hogy hordd ki a gyerekedet, akkor is ha 100 diagnózissal van bizonyítva, hogy abból a magzatból nem lesz ép gyerek, de csak azért szüld meg, hogy megkereszteljék.. hát köszi nem, gyereket azért szülünk, hogy öröm legyen benne, és nem azért, hogy tudod, hogy diagnózisokkal együtt egy halott vagy súlyosan életképtelen gyereket fogsz kapni...amivel életre traumatizálsz egy nőt... sőt Lengyelországban már egy 2. édesanya halt meg, mert megvártak, hogy mindkét ikrének elmenjen a magzati szívhangja és bomló magzat tetemek miatt vérmérgezést kapott.
Nézd meg, hogy mit tettek ezzel a nővel, hogy ha időben végre hajtják az abortuszt, akkor most feltudta volna nevelni a többi gyerekét és a gyerekek nem maradnak félárván: [link]
Én vallásos voltam középiskolás koromig, és tudod mindig általános és középiskolában UFO-nak éreztem magam, mert én meg jehova vagy pünkösdista osztálytársam voltunk a vallásossak..
A fehér emberek tudatos legyengítése és eltüntetése a célja az illuminatinak. Gondolj bele, ha valóban érdekelné őket a melegek, transzok jogai, akkor nem engednék rájuk a migránsokat. Egy csomó meleg felvonulást a migránsok vertek szét az utcákon és ez nyugat-európában történt. Konkrétan felvételek vannak, ahogy lincselték a migránsok a transzokat és sehol nem hallani erről a fősodratú médiában.
Mi fehérek igényesek vagyunk. Ez nem jó az ELIT-nek, mert feléljük a Föld javait előlük. Az illuminati úgy veszi, hogy övék a bolygó. Te is az övék vagy gazdasági értelemben. Ezért kell kevert népességet kialakítaniuk (Coudenhove-Kalergi terv, soros terv). Betelepítik más népek lakosságát nagy ütemben, hogy ne tudjanak asszimilálódni és kiszorítanak minket innen. Fokozatosan kiszorítva az élettér már az afrikai,ázsiaiaké lesz, akik nagyon igénytelen. Úgy élnek otthon mint mi az ókorban [link] Könnyű rajtuk uralkodni, hiszen hiedelemvilágban élnek. Ez lesz a szép jövő
Szerintem nem kell ennyit belegondolni.
Ha megfigyeled, a 60’-as, 70’-es évek hippimozgalmai hasonló ideológiákkal rendekeztek, és szintén fiatalokból állt az alapja. Csak akkoriban még nem juthatott be akárki magasabb politikai, tudományos körökbe, vagy akár a TV-hez, rádióhoz, de mire valaki elért odáig, már kiveszett belőle a fiatal, liberális “szellem”.
Ma már viszont az internet végett bárki lehet egy másodperc alatt világsztár vagy egy perc alatt is lebuktathat, lejárathat bárkit, hogy azt felsőbb körökben is meghallják. És mivel az internet bázisát is fiatalok adják, elkezdték adni egymás alá a lovat, míg egy minden más véleményt eltipró “tömb” lett belőle. Ezt nyilván felfedezték a celebek, akik sorra álltak be mellé, majd a politikusok is felfedezték, hogy különféle témákkal fenntarthatják a jónép szeretetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!