Miért fogsz az ellenzéki összefogásra szavazni?
#2 Nem te verted állon tegnap? :D
Viccen kívül mi a bajod vele? Mondjuk nekem egy Vona sokkal vállalhatóbb és szimpatiksuabb politikus volt, de azért MZP így is veri az átlagot.
7/ Na szerintem nagyon sokan ezt fogják gondolni.
Arra nem,de oda sem. Ez nagyon is életszerű dolog lehet.Ez is mutatja,hogy
hova jutott az elmúlt 12 év.
#8 nem titkolom, sosem tettem: komoly fenntartásaim vannak az összefogással kapcsolatban. Nem látom bennük, hogy valóban képesek kormányozni, így tiszta lelkiismerettel nem tudok szavazni rájuk.
Nem voltam sosem érzelmi politizáló, de eljutottam oda, hogy gyűlölöm a fideszt. Tehát rájuk meg ezért nem szavazok.
A kutyákra voksolok, annak reményében, hogy jól mérik őket és bejutnak a parlamentbe. Ha ezzel bukik a fidesz, a legjobb! Ha nem, de legalább csak minimális többsége lesz, az is jó, mert rákényszerül, hogy felismerje: van az országnak egy másik fele is amit következetesen leszartak eddig. És talán visszatér a párbeszéd a parlamentbe.
Hasonlóan gondolkodom mint a 9-es. Nagyon elegem van a fideszből, főleg az utolso 2 ciklusból. Tényleg elég mar a gyülöletkeltésből a Sorosból meg a Brüsszel hibáztatásából. Hatalmas problémak vannak az orszagban pl: oktatás, egeszsegugy, es alig tesznek valamit.
De az ellenzéki összefogás is vicc őket sajnos még életképtelenebbnek tartom. Balos jobbos minden egybe b**-va. Igy nem alkalmas a kormanyzasra. Jo lenne ha lenne egy harmadik opció. Nincs olyan jelölt jelenleg, aki teljesen független lenne minden politikai mocsoktól. Realisan latna a helyzetet, nem csak azt hangoztatná mint a fidesz, hogy előre megyunk, amikor nagy bajok vannak. Őszinteséget várnék.
Nem döntöttem meg kinek huzom az x-et, de ugy erzem jelenleg jincs kire szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!