Melyik pártra szavaznál ha szétmenne az ellenzéki összefogás?
Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 18:49
A kérdező szavazást indított:
Demokratikus Koalíció
MSZP
Jobbik
Momentum
LMP
Mindenki Magyarországa mozgalom
Párbeszéd Magyarországért párt
Ha nincs ellenzéki összefogás akkor a Fidesz
Ha nincs ellenzéki összefogás akkor a Mi hazánk
Ha nincs ellenzéki összefogás akkor a Táncsics radikális balpárt
43 szavazat
2/12 anonim válasza:
Egyenként egyik párttal sem szimpatizálok, nem véletlen szavaztam egy pártokon kívüli jelöltre az előválasztáson. Ha nem lenne MZP, nagy valószínűséggel nem mennék el szavazni, mert egyik "nagyobb" párttal sem értek egyet, tele a padlás az ígéreteikkel, még most sem képesek megegyezni semmiben. Önmagukban lószart sem ér egyik sem, nem vesztegetem rájuk a szavazatom. Korábban még bíztam a pártokban, szavaztam a Jobbikra és a Momentumra is, de mára bennük is csalódtam és nem kívánok több próbát tenni a maradékkal. MZP az egyetlen aki miatt elmegyek szavazni
3/12 anonim válasza:
Füves Károlyra. Asszem így hívják a Kétfarkú kutyapárt "elnökét".
4/12 anonim válasza:
Mai napig támogatom az "Egyik sem" rublikát a szavazólapon. Elsöprő többséggel nyerne, mert egyre kevesebb az idióta akit még egyik vagy másik párt megnyer magának.
5/12 anonim válasza:
Az ellenzéki összefogás 6 pártja közül egyik se. Ha a Mindenki Magyarországa Mozgalom párttá alakul, rájuk szavaznék. Szimpatikus még Bencsik János Polgári Válasza, csak jelenleg elveszett szavazat lenne. De ha nincs jobb, még mindig ott a Magyar Kétfarkú Kutyapárt!
6/12 anonim válasza:
Mindenki Magyarországa Mozgalom, amennyiben párttá alakulna.
9/12 anonim válasza:
Ez az MMM olyan mint az M&M'S csak van epres ízben is?
10/12 steven95 válasza:
MMM.
Függetlenül attól, hogy nem tekintek magamra jobboldaliként és közben tetszik a fiatal Momentum, hogy meg van benne a potenciál, hogy 10-20 év múlva lehet belőlük valami igazán komoly is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!