Az ellenzékiek miért szavaznak egy olyan Ellenzéki Összefogásra, akik olyan jövőt ígérnek, amit véleltlenül sem akarnak a szavazók?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 22:43
1/11 anonim válasza:
A fidesz általi jövő még rosszabb
2/11 anonim válasza:
Annyira elegük van Orbánék arroganciájából, pofátlanságából, korrupciójából, hogy bárki más legyen, csak ne ők.
3/11 anonim válasza:
Mert az ellenzék 12 éve csak gyűlöletpropagandát folytat. Aki pedig befolyásolható, az már tényleg gyűlöli Orbánt.
4/11 anonim válasza:
Én inkább Fidesz általi jövőt nem akarok.
5/11 anonim válasza:
Ezt honnan gondolod Kérdező? Szerinted sokkal jobb ez a Fidesz általi jövő: "Jót akarok neked, el kell hinned, mert én vagyok a megmentőd", közben szétszedem az országot.
6/11 anonim válasza:
Nem ismerik a történelmet, naívak, benyakalják a libsi hazugságokat.
7/11 anonim válasza:
Szerinted, aki nem a Fideszre szavaz, az nem szavazó?
8/11 anonim válasza:
Beszélgetés egy ellenzékivel 2021 nyarán:
-Akarsz migránsokat?
-Nem, van elég barnánk.
-LMBTQ lobbit?
-Dehogy!
-Privatizációt?
-Hülye vagy? Azért szűnt meg a munkahelyem 2007-ben.
-Hülyeség támogatni a családokat ugye?
-Hát...most szül a lányom, szóval...
-Akkor miért vagy ellenzéki szavazó?
-...menj a f*szomba.
10/11 anonim válasza:
Fidesz milyen jövőt íger? Az a baj, h csak ígér...
Itt nincs már jövő, ha lesz is, min 50 ev múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!