Ellenzékiek.Ti nem éreztek szégyent hogy az összefogásra szavazva,olyan embereket támogattok,akinek a családjában olyan tagok vannak vagy voltak,akik a magyarok életére törtek 56-ban és a kommunizmusban? Elég arcpirító, nem?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 17:52
1/10 anonim válasza:
Már legalább 4 ilyen kormány volt.sőt,a fidesszel együtt mind ilyen volt tehát a kérdésed értelmetlen.
2/10 anonim válasza:
Nem feltétlen, mert lehet hogy az ellenzékiek nem is magyarok. Erre mit lépsz?🤔
Nagyon sokszor volt betelepítés : tatárjárás után, török dúláskor, hoztak be a komcsik stb. Lehet ők már rég nem magyarok
4/10 anonim válasza:
Hazudsz, ráadásul Kövér Lászlókkal és Pintér, Bencsik féle alakokkal a fedélzeten kommunistázni nem semmi mutatvány.
De mondok neked azért valamit: Horn Gyulának nemhogy kétharmada, de majdnem négyötöde volt a Parlamentben, és ezerszer tűrhetőbb, európaibb, demokratább vezető volt Orbánnál. Elég arcpirító, nem?
5/10 anonim válasza:
Senki sem vonható felelősségre a felmenői bűnei miatt. Úgy mégis mire akarsz ezzel kilyukadni? Nem mintha a jobbosok ősei mind csupa ártatlan kisbáránykák lennének. A jelenlegi kormány nagyja is MSZMP-tag volt.
6/10 mindentudó99 válasza:
#4 A pufajkás mint demokratikus vezető! Nem szakadt rád a plafon mikor ezt így leírtad?
7/10 anonim válasza:
nem tévesztetted el a dátumokat? Szerintem a fideszes polgármester keretlegény apjára gondoltál. Na ő nemcsak tört.
8/10 anonim válasza:
Én inkább azt érzem nagyon cikinek ha valaki a fideszre szavaz.
9/10 anonim válasza:
kérdező, itt neked kéne szégyent érezned. vagy te is lopsz mint akiknek a seggét nyalod?
10/10 anonim válasza:
Én a Teller család tagjaként nem élek vissza dicső elődömmel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!