Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A fideszeseknek nem tűnik...

A fideszeseknek nem tűnik fel, hogy szinte már nincs is független média, viszont a választás kimenetele így is bizonytalan? Úgy tűnik nem mindenkinél működik az agymosás, vannak még gondolkodó állampolgárok.

Figyelt kérdés

2022. febr. 1. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Több ellenzéki oldalt szoktam látni, mint kormánypártit. Abban igazad van, hogy több nagyobb média kormányközeli, de ez nem azt jelenti, hogy nincs bőven ellenzéki is(YouTuben szerintem ők az uralkodók)
2022. febr. 1. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
34%

#9 "Lemaradtam. Elmeséled, hogy pontosan melyik ellenzéki párt irányítja a HVG-t, Magyar Hangot, Átlátszót, 444-et, Telexet, stb.?"

AZ ellenzék.

vagy amikor más téma van és nem a választási eredmény meg a kormány felhatalmazása, akkor már nem is számít egy ellenzéknek mindenki aki nem tartozik bele a fidesz-kdnp körébe?

Mindig egybe veszitek az összes ellenzékit amikor bizonygatjátok mennyivel többen is vagytok, hát akkor tessék egybe venni most is! Vagy ellenzéki vagy kormánypárti - ez a ti megosztásotok, akkor a médiánál is ezt kell nézni.

2022. febr. 1. 23:35
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Azért kemény, hogy hány Fideszes nincs tisztában azzal, hogy mit jelent a független újságírás. :D
2022. febr. 21. 01:00
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
pl. 12-es szerint van olyan párt, hogy AZ ellenzék, és ők irányítják pl. a 24.hu-t. :D Hihetetlen.
2022. febr. 21. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!