Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lesz még valaha normális...

Lesz még valaha normális életünk? Itt a járvány, most ez a hülye hidegháborús helyzet.

Figyelt kérdés
Most már ezek váltogatják egymást? Nem elég a járvány, most Európából megint háborús zónát akarnak csinálni, csak azért, mert Afganisztán nem jött össze? Komolyan így már nem lehet élni, hogy vagy a járvány vagy a háború és a médiából is ez folyik. Érdemes egyáltalán tervezni valamit? Vagy csak várjam, hogy elvisz a vírus vagy nyakamba hullik egy bomba?

2022. jan. 31. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Még az ufók is jönnek.

[link]

2022. jan. 31. 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Az nem baj, az legalább érdekes és talán egy kozmikus fenyegetés összefogná az emberek és rájönnének, hogy nincs értelme egymást gyilkolni. Azért szerettem a közös űrprogramokat is, mert ráébreszti az embert arra, hogy csak együtt sikerülhet az űr meghódítása. De ha ilyen hülye háborúkra pazarolják az energiát, akkor visszabombázzák az egész világot a kőkorba. :(
2022. jan. 31. 22:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a járványban is az egyetlen jó dolog az volt, hogy valamennyire együtt dolgozott mindenki, hogy találjanak vakcinát, stb. De aztán a végére az is gyűlölködésbe fulladt.
2022. jan. 31. 22:03
 4/9 A kérdező kommentje:
*embereket
2022. jan. 31. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Most ezen a pestis ideén háborús környezetben élt emberek nagyon megsértődhetnének.
2022. jan. 31. 22:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Mert? Ők élvezték akkor az életet vagy miért? Nagyon szomorú, hogy valakinek ilyen élet jutott, de ezért nem kell a mostani emberek életét is tönkre tenni.
2022. jan. 31. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

“ Most már ezek váltogatják egymást?”

Igen, plusz a mesterségesen generált infláció.

“Nem elég a járvány, most Európából megint háborús zónát akarnak csinálni, csak azért, mert Afganisztán nem jött össze? “

A kettő egy tőről fakad. A “demokraták” gazdái megint nem bírnak magukkal.

“Komolyan így már nem lehet élni, hogy vagy a járvány vagy a háború és a médiából is ez folyik. Érdemes egyáltalán tervezni valamit? “

Nem érdemes. Már én sem tervezek. Csak csinálom amit korábban elterveztem, amíg tudom, és hagyják. És próbálok erre nem gondolni. Illetve remélni, hogy látom még majd lógni a felelősöket. Persze az igaziak úgysem fognak, de a végrehajtókat jó lenne látni, ahogy magyarázkodnak hogy ő nem is tudták...

“Vagy csak várjam, hogy elvisz a vírus vagy nyakamba hullik egy bomba?”

Ez is egy opció. Jobb ötletem nekem sincs. Vagy eltűnni egy isten háta mögötti helyre ahol nem kérdezik ki vagy, és ott vegetálni. Ez sem sokkal jobb.

2022. jan. 31. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A fele sem igaz annak, amit a médiában hallasz a kettő közül bármelyikről.
2022. febr. 1. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:
8%
Ezt a háborús övezetet csak te, meg a másik három jómadár kelti, akik óránként írnak ki kérdést róla.
2022. febr. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!