Lesz még valaha normális életünk? Itt a járvány, most ez a hülye hidegháborús helyzet.
“ Most már ezek váltogatják egymást?”
Igen, plusz a mesterségesen generált infláció.
“Nem elég a járvány, most Európából megint háborús zónát akarnak csinálni, csak azért, mert Afganisztán nem jött össze? “
A kettő egy tőről fakad. A “demokraták” gazdái megint nem bírnak magukkal.
“Komolyan így már nem lehet élni, hogy vagy a járvány vagy a háború és a médiából is ez folyik. Érdemes egyáltalán tervezni valamit? “
Nem érdemes. Már én sem tervezek. Csak csinálom amit korábban elterveztem, amíg tudom, és hagyják. És próbálok erre nem gondolni. Illetve remélni, hogy látom még majd lógni a felelősöket. Persze az igaziak úgysem fognak, de a végrehajtókat jó lenne látni, ahogy magyarázkodnak hogy ő nem is tudták...
“Vagy csak várjam, hogy elvisz a vírus vagy nyakamba hullik egy bomba?”
Ez is egy opció. Jobb ötletem nekem sincs. Vagy eltűnni egy isten háta mögötti helyre ahol nem kérdezik ki vagy, és ott vegetálni. Ez sem sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!