Normálisak, hogy a 444.hu drágább havonta, mint a Netflix?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 10:34
1/8 Ékezetes billetyűzet válasza:
Igen, tudod sokba kerül a "független" és a "minőségi" újságírás.
2/8 anonim válasza:
Ha kifizeted nekik akkor miért ne kérhetnének többet?
Ha nekem valami fontos akkor azért én is hajlandó vagyok fizetni. A 444 nekem nem ér meg egy forintot se, de ettől még mások miért ne fizethetnének érte?
3/8 A kérdező kommentje:
ma 10:36
Fizethetnek, csak arányaiban gondolom nevetségesnek az árazást.
2021. szept. 4. 10:45
4/8 anonim válasza:
Nem azért hogy védjem őket, mert állítólag már az önkéntes adományokból összejött nekik a működési költségre való, de nem kötelező fizetni, olvashatók az ingyenes tartalmaik. Csak az 'extra' tartalmak fizetősek náluk. Sokan a kedvenc youtube vidósuknak több pénzt adnak adományként (vagy előfizetésként az eleve ingyenes tartalomra) csak úgy, mint egy ilyen 444, vagy netflix előfizetés. Akkor miről beszélünk?
5/8 anonim válasza:
Gondolom azért drágább, mert a Netflixxel szemben csak piciny hazánk, újságírói előfizetésre hajlamos még kisebb vásárlói körére tudják szétosztani a költségeiket.
6/8 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor egy fogatlan prostihoz mész, ott azt kell kifizetni, hogy nem fáj.
7/8 anonim válasza:
Én mondjuk egy forintot sem fogok fizetni érte, aki akar az meg fizessen!
8/8 anonim válasza:
Nekem elég az ingyenes verzió! Több sajtót böngészek, de csak a (fizikai) National Geographic magazinnak vagyok előfizetője.
21 éve dolgozom a tévés szakmában, ebből 12 évig hír területen melóztam. Független sajtó? 🤔🙃🤣
(politika pedig csak annyi, hogy ne robbanjon fel a fejem és ne hányjam el magam)
Netflix, Spotify és PlayStation Plus előfizetők vagyunk, sokkal jobban megéri! 👍🎬🎧🎮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!