Miért nem fogja fel egy rakás ember hogy mekkora veszélyt rejt az elöregedő társadalom? Ha nem lesz újra norma a 2-3 gyerek legalább családonként, akkor a társadalom és a gazdaság is össze fog omlani évtizedeken belül.
Mi vagy te politikus?
Dolgozol vállalkozóként.
Bejelented magad minimálbérre.
Spórolsz öregségre, betegségre.
Beteszed a pénzed tőzsdébe, aranyba.
Milyen összeomlást fogsz érzékelni?
Az egy dolog, hogy az álam elvesz Döbrögi 100 forint bevételéből amiből Matyit akarja kifizetni 66-ot. Utánna szétteszi a kezét, hogy nincs pénz nyugdíjra, egészségügyre. Dolgozz magadnak, spórolj magadnak.
12.
Bakker 10 kiló arany 5000 éve is pénz volt most is az. 100 hold föld 1000 éve is vagyon volt most is az. Hogy jön ide az infláció. Nem azt mondtam, hogy játékpénzben spórolj.
12 folyt
Hidd el akinek van vagyona nem agyal ezeken. Ezek szerint csóró vagy félted a segélykét ami valószínűleg tényleg kiesik. Így jártál.
Inkább omoljon össze, minthogy tele legyen agyatlan, iskolázatlan csürhével az ország, akik nem tudnak mást, mint ingyenélni, CSOK-ért és hasonló segélyekért szaporodni. Pont így ömlik össze minden...
Az okosabb, kulturált középréteg elszegényedik, ezért megfontolja a gyerekvállalást,míg szépen kihal, az értékes örökölt vagyona rossz kezekbe kerül, akik felélik azt...
Az iràny egyértelmű, lesz itt sok-sok nagycsalád ahogy butul a társadalom. Ők lesznek a "jól" szavazó állampolgárok. Meg lesz kevesebb okosabb nagycsalád is, ezek a mostani kormány pereputtyai, ők még élnek mint hal a vízben, és csinàlják a diktatúrát....
Én úgy örülnék, ha lenne minima 3 gyerekem, de egy sincs. Egyedül gyereket nevelni szó szerint kiszúrás a leendő gyerekkel. Nem fogok azért szülni, hogy utána nekem kelljen magyarázkodni, hogy azért nincs apukátok, mert.. mert manapság a férfiakkal nem lehet hosszútávon közösen tervezni. Uram bocsáss egy életre... Ezt ne is említsem, mert meglincselnek..
Csak azért, hogy növeljem a létszámot,nem szülök.
Alap, hogy legyen egy párom, akit szerethetek... Enélkül gyerek?! Na neeee...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!