Szerintetek jó ötlet lenne ha egyesülne az Horvát ország+szlovéniával Magyarországgal?
Mert mivel szerintem 3 pont amiatt megérné:
1:Alapból ha úgy veszük,külkereskedelmet,akkor ott van az vasút,hajózás,meg stb,amiatt nagyon megérné,és mondjuk gazdaságilag se maradna vissza épp hogy felijesztene valamit..
2:Etnikailag se lenne hátrány,mert mivel horvátokkal nem is állunk rosszban,szlovénokról meg nincsen rossz tapasztalat.
3:Ha új kormány lenne,szerintem nagyon megérné,mert mivel ha sokat fejlődne az élet minőség,az társadalmi beosztás,élet körülmény.
Mi erről a véleményetek?
székesfehérváron, ösmagyarul
A szlovének hülyék lennének egy lemaradt országgal egyesülni, mikor egészen jól haladnak. A horvátok is sokkal jobbak nálunk.
mi ez a sz*r "libbant" szöveg?
Honnan veszed, hogy liberális vagyok? Olyan nincs, hogy senki oldalán nem állok? Ennyire beszükült már a gondolkodás hazánkban, csak fekete vagy fehér van?
@honnantudhatnám
Te eddig nem Magyarországon éltél?
Aki nem óbán' az gyúcsány' aki nem gyúcsány' az óbán'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!