Ennek így mi értelme?
Ugyebár a kormány érvényteleníteni fogja azoknak a védetsségi igazolványát, akik nem veszik fel a harmadik oltást.
Ergo két oltás = 0 oltással...
Ebből kiindulva, az olyan munkahelyeken, ahol csak oltottak dolgozhatnak, továbbra is maradhatnak a azok, akiknek két oltásuk van, vagy a munkáltató elküldui majd őket felvenni a harmadikat?
Ilyen idiótákat komolyan, nem látott még a világ!!!
Az elején én csak azért oltattam be magam, hogy legyen védettségim, hogy tudjak menni Kéktúrázni, szállást foglalni csak azzal lehetett egy jó ideig.
Beoltattam magam kétszer, erre most elveszik a kártyám és megint nem mehetek majd sehova, mert a nyakamat rá, hogy visszafogják hozni azt, hogy éttermekbe, mozikba, szállásokra kelleni fog a kártya.
De akkor megyek és pics@n rúgom őket!!!
És ezeket az idiótákat akarod ÉSZérvekkel meggyőzni?
Jó próbálkozást.
Nem tudom, mire számítottál. Nem csak adminisztrációs, jogszabályi szinten, hanem valóságban is "elpárolog" a hatásosságuk.
Lassan, a Szerencsejáték szlogenhez ("Megvette már az e hetit?") hasonlóan az lesz, hogy "Beadatta már az e hetit?"
Kínomban ironizálok. Sajnos csapdába esett az emberiség. Megszegtük azt az alapvetést, hogy járvány idején nem oltunk, mert az kikényszeríti a mutációt és nem nem lehet utolérni magunkat. Íme. Ugyanakkor, közvetlenül, sok életet megmentettek, megmentenek az oltások. Fogalmam sincs, mi lesz a kiút ebből a körénk fonódott ördögi körből. Ebben a legkevésbé az okmányérvényesség maghatározása érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!