Létezik valamilyen kutatás arról, hogy a kiskorú gyermekeket ért hatások hatással lehetnek-e a nemi orientációjukra vagy identitásukra?
Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok, hogy egy kiskorú gyerek pszichéje még nem stabil, formálódó.2022. jan. 11. 02:05
31/34 anonim válasza:
Nem azt írtam, hanem hogy általában nem túl értelmesek. Kivétel mindig akad.
32/34 anonim válasza:
"Nem azt írtam, hanem hogy általában nem túl értelmesek. Kivétel mindig akad."
Pont az benne az ironia hogy ha nem lett volna egy meleg ember akkor a homofobok nem tudnak osztani a hazugsagaikat ilyen gyorsan.
33/34 anonim válasza:
Homofóbokat ennél a kérdésnél nem láttam, és hazugságokat csak az LMBTQP-propagandisták terjesztenek itt is.
34/34 anonim válasza:
"Homofóbokat ennél a kérdésnél nem láttam"
A te kommentjeid teljesen homofobok, hiszen embereket a homoszexualitasuk vegett tartasz alacsonyabb intelligenciajunak. Ha ez nem negativ diszkriminacio akkor nem tudom mi az. Mondjuk nem varok sok logikat egy homofobtol.
"LMBTQP-propagandisták"
Tetszik az egyedi gondolkodasod, meg egy homofobtol sem hallottam ilyen vicceket. (read sarcasm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!