Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Létezik valamilyen kutatás...

Létezik valamilyen kutatás arról, hogy a kiskorú gyermekeket ért hatások hatással lehetnek-e a nemi orientációjukra vagy identitásukra?

Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok, hogy egy kiskorú gyerek pszichéje még nem stabil, formálódó.

2022. jan. 11. 02:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%

"Régen emiatt volt sokkal kevesebb búzi, mint most, mert nem volt divat, sőt, rossz szemmel nézték."

Dehogy volt kevesebb, csak hazugságban éltek. Ma is vannak ilyenek, csak ritkán buknak le az ereszen csúszkálva.

2022. jan. 14. 12:10
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Ez biztos, hogy nem igaz. Majdnem mindenkinek volt családja és gyerekei. Aki búzi, annak egy nőre eleve fel sem áll, tehát természetes úton - márpedig régen csak az a lehetőség volt - nem lehet gyereke.
2022. jan. 14. 13:08
 23/34 anonim ***** válasza:
97%

"aki búzi, annak egy nőre eleve fel sem áll"

Hát odagondol egy pasit. Ma is sok ilyen nyomorult van, aki a pénz/politikai karrier miatt egy álházasságban él, mellette meg kettős élete van.

2022. jan. 14. 13:25
 24/34 anonim ***** válasza:
95%

"Abban egyetértek, hogy a hajlam akár öröklődhet is, de mindenképpen kellenek környezeti hatások, hogy a homoszexualitást kiváltsák. Régen emiatt volt sokkal kevesebb búzi, mint most, mert nem volt divat, sőt, rossz szemmel nézték."

De jo hogy a "kornyezeti hatasokba" minden baromsagot bele tudsz magyarazni.

2022. jan. 14. 15:28
 25/34 anonim ***** válasza:
96%

Ezzel kapcsolatban tévedésben élsz, de ez nem meglepő dolog. Sajnos nagyon sokan megtagadták magukat csak azért, hogy a család előtt ne legyen kellemetlen.

Te is részben tévedésben élsz. Az, hogy nem kívánja a szexet velük, még nem azt jelenti, hogy nem áll fel a nemi szerve a lányokra.

Már elnézést, de én éppen abba a korban születtem, amikor egyfelől éppen túl voltunk a II. világháborún, bevezették az abortusz-tilalmat (ezt 1956 után egyre kevésbé alkalmazták, viszont csak 1958 után vették ki a jogszabályból), a homoszexualitást börtönbüntetéssel sújtották (ezt 1963-ban ugyan kivették a jogszabályból), de a coming out így sem volt szerencsés az akkori időkben. Ebből kifolyólag viszonylag nagyon sokan megtagadták magukat, ahogy a #21 is írta.

2022. jan. 14. 17:44
 26/34 anonim ***** válasza:
67%

"Már elnézést, de én éppen abba a korban születtem, amikor egyfelől éppen túl voltunk a II. világháborún, bevezették az abortusz-tilalmat (ezt 1956 után egyre kevésbé alkalmazták, viszont csak 1958 után vették ki a jogszabályból), a homoszexualitást börtönbüntetéssel sújtották (ezt 1963-ban ugyan kivették a jogszabályból), de a coming out így sem volt szerencsés az akkori időkben. Ebből kifolyólag viszonylag nagyon sokan megtagadták magukat, ahogy a #21 is írta."

Ezt miert nekem, 24-esnek irod??? Amikor en pont azt irtam hogy az egyik valaszolo mindent bele magyaraz a "kornyezeti hatasokba"

2022. jan. 14. 18:23
 27/34 anonim ***** válasza:
95%

"Gabika iskolapéldája annak, hogy a búzik általában nem túl okos emberek. Rendszeresen támadásnak veszi a vele egyetértő válaszokat is :)"

Ez az altalanositas inkabb a homofobokra igaz. Mert ha nem lett volna a meleg Alan Turing lehet nem terjesztenek a teveszmejuket itt az internet. Es meg ki tudja hany homoszexualis feltalalo volt akikrol soha nem derult ki hogy azok voltak.

2022. jan. 14. 19:34
 28/34 anonim ***** válasza:
95%
A magyar Himnuszt is egy homo írta, most akkor keressünk új himnuszt?
2022. jan. 14. 20:31
 29/34 anonim ***** válasza:
20%

#28 És annak, hogy Turing búzi volt, mi köze ahhoz, amit alkotott?

#29 Miért kellene?

2022. jan. 14. 21:05
 30/34 anonim ***** válasza:
94%

"28 És annak, hogy Turing búzi volt, mi köze ahhoz, amit alkotott?"

Te irtad hogy a melegek milyen hulyek, en hoztam egy ellen peldat. Nagyon nehez felfogni, igaz?

2022. jan. 16. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!