LMBTQ-sok, ti beleegyeznétek, hogy az alábbi kérdéseket népszavazáson döntsük el?
- melegek házasodhassanak
- nemet át lehessen írni a személyiben
- civilek bemehessenek érzékenyíteni az iskolákba
Melegházasság: már most is létező jognak kellene lennie. Ha nem előzi meg uszító orooaganda és a kérdést nem írják ki félrevezető módon, akkor természetesen támogatom, hogy szavazáson dőljön el a kérdés.
Személyi igazolványban nemváltás átvezetése: adminisztratív téma, semmi értelme megszavaztatni. Akkor már azt is meg kellene szavaztatni, hogy milyen színű legyen a következő személyi igazolvány?
Iskolai érzékenyítés civilek által: eddig is hívtak meg iskolákba profi civil szervezeteket, akik komoly segítséggel járultak hozzá a fiatalok szexuális tájékozottságához. Erre csakis egy felkészült, kérdésekre valós tapasztalat alapján válaszolni tudó szakember alkalmas. Eddig is szűrték az iskolák kit engednek be, nem látom értelmét, hogy Juliska néni döntsön arról, amihez az iskolaigazgatók sokkal jobban értenek. Sajnos ezt a kérdést is átlengi a hazug propagandagépezet által a fejekbe elültetett alternatív valóság.
-igen
-igen
-ez önmagában elmebetegség. Egyszerűen nincs ilyen Magyarországon. Onnan tudom, hogy érintett vagyok és messze örülnék, jobb lenne az életem, ha valaha is lett volna, lenne ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!