Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem látom egyetlen...

Miért nem látom egyetlen magyar oldalon sem, hogy Dél Afrikában csökkennek az esetszámok?

Figyelt kérdés
Ugye az omikron origója Dél Afrika. Nagyon megugrottak a fertőzés számok, mégis egy kis utána járással látni lehet, hogy az ottani hullám azóta elkezdett csökkenni. Ráadásul a halálozások száma sem mutat semmilyen extrém értéket. Ennek ellenére mégis világvége hangulatot keltenek az újságok. Vigyázni kell, óvatosnak kell lenni ezzel egyetértek... Viszont egyetlen cikket sem közölnek arról, hogy egyébként Afrikában kezd lenyugodni a rettegett omikron. A pozitív hír nem hír? Nem értem.

2021. dec. 22. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

A soros fizette libsik el akarják titkolni hogy csökkennek az esetszámok és hogy Orbán Viktor megmentette a világot!!!!

De mi csak nagyokat röhögünk rajtuk, nagyon viccesek a vergődésükkel!

2022 fidesz 7/3!!!!

2021. dec. 22. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:
2021. dec. 22. 16:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem akartam ilyen indulatokat szülni. Nyugalom emberek. Inkább töröljük a kérdést.
2021. dec. 22. 16:52
 14/15 A kérdező kommentje:
13 Erről lemaradtam! Köszönöm.
2021. dec. 22. 16:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Közvetlen south africabol:

[link]

2021. dec. 24. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!