Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem látom egyetlen...

Miért nem látom egyetlen magyar oldalon sem, hogy Dél Afrikában csökkennek az esetszámok?

Figyelt kérdés
Ugye az omikron origója Dél Afrika. Nagyon megugrottak a fertőzés számok, mégis egy kis utána járással látni lehet, hogy az ottani hullám azóta elkezdett csökkenni. Ráadásul a halálozások száma sem mutat semmilyen extrém értéket. Ennek ellenére mégis világvége hangulatot keltenek az újságok. Vigyázni kell, óvatosnak kell lenni ezzel egyetértek... Viszont egyetlen cikket sem közölnek arról, hogy egyébként Afrikában kezd lenyugodni a rettegett omikron. A pozitív hír nem hír? Nem értem.

2021. dec. 22. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg próbáld a dél afrikai oldalakat.
2021. dec. 22. 16:12
 2/15 A kérdező kommentje:
De én a magyar oldalakra lennék kíváncsi. Az ottani számok azt mutatják, hogy csökkennek a napi új fertőzöttek. Szerintem ez jó hír. Mégse hozzák le.
2021. dec. 22. 16:14
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Akkor telefonálj be a sóhivatalnak, hogy van egy ilyen egyedien speciális különleges igényed!
2021. dec. 22. 16:17
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

[link]

[link]

[link]

Ha kell meg, hasznald a google baratodat :)))

2021. dec. 22. 16:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen igényem, de szerintem eléggé meglepő, hogy ha egy országban felfut a járvány az omikron miatt az hír, a kiinduló országba pedig már csökken, de arról hallgatunk. A cinizmusod pedig nem hat meg.
2021. dec. 22. 16:20
 6/15 A kérdező kommentje:
4 nem 1 hónappal ezelőtti cikkre vagyok kíváncsi, hanem pl maiakra. :) Ugyanis a napokban kezdett csökkenni.
2021. dec. 22. 16:21
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell, hogy meghasson egy ilyen hülyét mint te.

Ha pl azt olvasod, hogy afrikában lezuhant egy kisrepülő, vagy összeütközött két autó akkor szerinted azt is meg kellene írni utána 3 héttel, hogy amúgy felépültek?

2021. dec. 22. 16:22
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Kis ország vagyunk, nem fogják újságíróink az összes világvégi ország minden hírét lehozni.
2021. dec. 22. 16:27
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy tényleg nem értem ezt a hisztit. Jelenleg kb mindemt lehet csinálni. Ha meg oltatni nem akarsz, akkor ne tedd. Máskülönben az omikronnal kapcsolatban sem vázoltak fel apokalipszist, csak hogy még nincs róla elég adat.
2021. dec. 22. 16:33
 10/15 A kérdező kommentje:
Be vagyok oltva. De azért jó lenne már a végét látni ennek a vírusnak.
2021. dec. 22. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!