Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek idén lesz nyelvviz...

Szerintetek idén lesz nyelvvizsga amnesztia? 2022

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 00:25
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 40-es: nem lustasag. Pl en olyan egeszsegugyi, kronikus alapbetegseggel szenvedek, hogy nem tudtam es mertem nyelvorara jarni, kozossegbe menni, kvazi az egeszsegugyi allapotom fontosabb volt, mint a nyelvvizsga. Lehet kotekedni, hogy tudtam mi a kimeneti kovetelmeny miert hagytam a vegere de talan nem kell bemutatnom az eroforrasokbol kisporolt, gyenge es erotlen videki nyelvoktatast, amiben szerencsem volt reszt venni.

En elkezdtem a nyelvsulit kb az iskola feltavon (ha meg ez is vegere hagyasnak szamit) jartam kontaktorakra, vannak konyveim de nem mertem es merek virus alatt jarni meg, mert ha elkapnam lehet megugy nem lesz soha nyelvvizsgam:D az online oktatas nalam kuka, nem azert mert kenyes vagyok, probaltam de nalam nem mukodik hatekonysag-tanulas szempontjabol, mikor elkezdtem a nyelvet sajnos nullarol kellett felepitenem mindent, a nyelvtanulas egyebkent is nehezen megy nekem raadasul szakmai kell. Akkor azt meg mar nem mondon, hogy videken szakmai nyelvvizsga hallgatasara es megszerzesere mennyi fantasztikus lehetoseg van.

Szoval akkor ne akadjak ki, hogy aki tiz eve vegzett megkapta az oklevelet konnyitessel, en meg aki oke benazok de probalkozom es beleestem magaba a virusba nem kapok segitseget?!

2022. jan. 10. 07:55
 42/44 anonim ***** válasza:
27%
#41 Rizsa és kifogások. Ha egy fősulit el tudsz végezni, akkor egy nyelvet is meg tudsz tanulni. Persze csak ha nem büfé-ruhatár szakról beszélünk.
2022. jan. 10. 07:59
 43/44 anonim válasza:
80%

Nálunk az onlie nyelvoktatás egyenlő volt a semmivel. Végig jártam nyelv órára(kb 1 hónapja hagytam abba).

Konkrétan semmit sem ért. A tanárok egy 60as néni volt,minden alkalom arról szólt,hogy próbált küszködni,hogy ne némítsa le magát, ne dobja ki a rendszer.

2022. jan. 10. 10:59
 44/44 Nyalka Eszter válasza:
100%
2022. jan. 23. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!