Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek idén lesz nyelvviz...

Szerintetek idén lesz nyelvvizsga amnesztia? 2022

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 00:25
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
73%
Én ugyan csak emailt írtam nekik eddig, de érdemes lehet akkor Messengeren is megpróbálni, főleg, hogy ma az Index is írt a petícióról:)
2021. dec. 23. 15:45
 32/44 anonim ***** válasza:
72%

Én is nagyon remélem,hogy lesz! Ez így nagyon igazságtalan!!

Nekem is kell még egy nyelvvizsga a januári diplomázáshoz.

Nekünk 2 fsőfokú kell a szakon, és rohadt drága is,azt is hozzátenném +mivel 2.nyelvvizsgám, az árát sem kapom vissza...+ korona alatt végig jártam külön tanárhoz,aki a vírus miatt csak online volt hajlandó órát tartani...kb kamerás bohóckodás volt,nyelvtanítás biztos nem.

2021. dec. 27. 00:15
 33/44 anonim válasza:
Haladt valamit az ügy?
2022. jan. 9. 01:10
 34/44 A kérdező kommentje:
Sajnos a HÖOK nem állt az ügy mellé, remélem ettől függetlenül vezet vhová az ügy:/
2022. jan. 9. 01:12
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Azt lehet tudni, hogy mi volt a válaszuk a rengeteg megkeresésre?

Tavaly azt írták, hogy mindig szem előtt tartják a hallgatók kéréseit, és biztos vagyok benne, hogy legalább annyi megkeresést kaptak most is, ha nem többet.

"A nyelvtudás megszerzése még normál körülmények között sem mindenki számára egyszerű. Igazságos, a járványhelyzet nehézségeinek mérten arányos, a végzős hallgatók érdekeit szolgáló kompromisszum megtalálása a célunk" - írta a HÖOK a tavalyi amnesztia meghosszabbítása kapcsán, ami idén is még mindig teljesen releváns.

2022. jan. 9. 15:09
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Hat tobb mint 5000 ember irta ala a peticiot eddig kb ennyi az eredmeny, meg megismertuk a Hook allaspontjat miszerint nem allnak az ugy melle amiert nem tartjak indokoltnak. Ez egyebkent eleg vicces, eleg sok az ellentmondas a reszukrol de mindegy. Magyarul megmondva nem erdekli oket.
2022. jan. 9. 15:29
 37/44 anonim válasza:
100%
Akkor valószínű nem lesz idén amnesztia,nem?
2022. jan. 9. 18:39
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem igazán látok haladást, de szerintem nincs minden veszve. Nagyon sok embert érint újra. És még lehet végül a HÖOK is mellénk áll.

Nem hiszem, hogy államvizsgák előtt jóval kihirdetnék a nyelvvizsga amnesztiát, mert az rengeteg kiesés lenne a nyelvvizsga központoknak.

2022. jan. 9. 20:38
 39/44 A kérdező kommentje:
Sztem is utolsó, a kormányzati szervek nem válaszoltak, valószínűleg az utolsó pillanatban jelentik be.
2022. jan. 9. 22:54
 40/44 anonim ***** válasza:
63%
Agyrém. Korábban még lehetett a vírushelyzetre fogni, de most már ha valaki nem képes letenni egy nyelvvizsgát, azért csak saját magát, a lustaságát vagy a butaságát okolhatja.
2022. jan. 10. 07:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!