Szerintetek idén lesz nyelvvizsga amnesztia? 2022
Én is nagyon remélem,hogy lesz! Ez így nagyon igazságtalan!!
Nekem is kell még egy nyelvvizsga a januári diplomázáshoz.
Nekünk 2 fsőfokú kell a szakon, és rohadt drága is,azt is hozzátenném +mivel 2.nyelvvizsgám, az árát sem kapom vissza...+ korona alatt végig jártam külön tanárhoz,aki a vírus miatt csak online volt hajlandó órát tartani...kb kamerás bohóckodás volt,nyelvtanítás biztos nem.
Azt lehet tudni, hogy mi volt a válaszuk a rengeteg megkeresésre?
Tavaly azt írták, hogy mindig szem előtt tartják a hallgatók kéréseit, és biztos vagyok benne, hogy legalább annyi megkeresést kaptak most is, ha nem többet.
"A nyelvtudás megszerzése még normál körülmények között sem mindenki számára egyszerű. Igazságos, a járványhelyzet nehézségeinek mérten arányos, a végzős hallgatók érdekeit szolgáló kompromisszum megtalálása a célunk" - írta a HÖOK a tavalyi amnesztia meghosszabbítása kapcsán, ami idén is még mindig teljesen releváns.
Sajnos nem igazán látok haladást, de szerintem nincs minden veszve. Nagyon sok embert érint újra. És még lehet végül a HÖOK is mellénk áll.
Nem hiszem, hogy államvizsgák előtt jóval kihirdetnék a nyelvvizsga amnesztiát, mert az rengeteg kiesés lenne a nyelvvizsga központoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!