Szerintetek idén lesz nyelvvizsga amnesztia? 2022
#22:
Én műszaki területen végeztem Budapesten, 2 nyelvvizsgával diplomáztam le. Nem kifogást kell keresni előre hanem nekiállni tanulni, neadjisten előre tervezni
Ha nehéz az egyetem, és tényleg szorgalmasan tanul, akkor nem biztos, hogy belefér az egyetem mellett tanulnia a nyelvet is.
Biztos meg sem kottyan majd neki egyetem után rászánni pár hónapot és megcsinalni a nyelvvizsgát, de gondolom szeretne minél hamarabb elkezdeni dolgozni és pénzt keresni.
Szerintem sok ember esetében a nyelvvizsga amnesztia csak egy ilyenfajta könnyebbséget jelent és nem teljesen mentesülni akarna.
Sajnos nem :/ én még egy jó hete írtam, amikor nem volt egyértelmű, amit a kormány kiírt.
De szerintem van értelme megpróbálni, mert csak onnan fogják látni azt, hogy hány embert érint ez és, hogy mekkora felháborodást kelt, hogy évekre visszamenőleg megkapták a diplomát, aki meg most próbál teljesíteni az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!