Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek idén lesz nyelvviz...

Szerintetek idén lesz nyelvvizsga amnesztia? 2022

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 00:25
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
22%
Ez már csak szánalmas vergődés azoktól, akik annyira sötétek (vagy lusták), hogy nem képesek legalább középfokon megtanulni angolul. Tavaly még rá lehetett erőltetni, hogy a vírus miatt nehezebb nyelvvizsgázni, de most már nincs mentség a hülyeségen és a lustaságon kívül. Továbbra is azt mondom, hogy aki nem képes egy nyamvadt nyelvvizsgát letenni, az érettségit sem érdemel, nemhogy diplomát. Meg egyébként is minden embernek tudnia kell(ene) minimum angolul.
2021. dec. 23. 10:57
 22/44 A kérdező kommentje:
végezd el az azt az egyetemet amit én, köpni, nyelni se tudnál! nem mindegy milyen egyetemről van szó, és főleg egészséggyi hallgatókat igenis érinti ez az egész, kirendelés...
2021. dec. 23. 11:57
 23/44 anonim ***** válasza:
21%

#22:

Én műszaki területen végeztem Budapesten, 2 nyelvvizsgával diplomáztam le. Nem kifogást kell keresni előre hanem nekiállni tanulni, neadjisten előre tervezni

2021. dec. 23. 12:01
 24/44 anonim ***** válasza:
17%
#22 Ha tényleg olyan marha nehéz az az egyetem, amit elvégeztél (bár van egy sanda gyanúm, hogy valami filozófia vagy szociológia szak lehet), akkor meg se kottyanna neked egy angol középfokú nyelvvizsga.
2021. dec. 23. 12:30
 25/44 anonim ***** válasza:
82%

Ha nehéz az egyetem, és tényleg szorgalmasan tanul, akkor nem biztos, hogy belefér az egyetem mellett tanulnia a nyelvet is.

Biztos meg sem kottyan majd neki egyetem után rászánni pár hónapot és megcsinalni a nyelvvizsgát, de gondolom szeretne minél hamarabb elkezdeni dolgozni és pénzt keresni.

Szerintem sok ember esetében a nyelvvizsga amnesztia csak egy ilyenfajta könnyebbséget jelent és nem teljesen mentesülni akarna.

2021. dec. 23. 12:38
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
18# Én Facebookon írtam a HÖOK-nek, ott válaszoltak. Bár e-mailben írni lehet hivatalosabb lenne.
2021. dec. 23. 12:53
 27/44 A kérdező kommentje:
se gytk
2021. dec. 23. 14:25
 28/44 A kérdező kommentje:
de vannak képességeim hozzá, csak időm nincsen rá,ahogya 25-ös válaszoló is írta, most meg16hetes gyakom lesz államvizsga előtt, 8 órás
2021. dec. 23. 14:28
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
#26: És neked írtak bármi bíztatót?
2021. dec. 23. 15:24
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem :/ én még egy jó hete írtam, amikor nem volt egyértelmű, amit a kormány kiírt.

De szerintem van értelme megpróbálni, mert csak onnan fogják látni azt, hogy hány embert érint ez és, hogy mekkora felháborodást kelt, hogy évekre visszamenőleg megkapták a diplomát, aki meg most próbál teljesíteni az nem.

2021. dec. 23. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!