Szerintetek tényleg annyira elfogadott a homoszexualitás?
#23 "Mint ahogy,egy migránspártitól megkérdezed,hogy mit szólna,ha a kertjében verne sátrat egy migráns család? Nem támogatná."
Csak sajnos a többségük nem tudja felfogni, hogy ha sikerül elérniük amit akarnak, akkor az azt is jelentené, hogy az ő kertjében is sátrat verhetnének az illegális migránsok.
Ez olyan, mint ahogy sokan az amerikai filmeket nézik - szelektív csőlátással. Azt mind látják, hogy ott vannak a gazdag amerikaiak, a nagy kocsik, jachtok, a szép kertvárosi házak. Azt, hogy ugyanezen filmekben ott vannak az utcán magára hagyottan fagyoskodó hajléktalanok, gyerekekkel együtt, hogy gettókban élnek nyomorban tömegek, hogy több milliós számlákat állítanak ki nekik egy egyszerű vakbélműtét vagy lábtörés esetén és hatalmas a munkanélküliség, azt nem látják. A bezzegországokban mindig csak a jót veszik észre, a létező rosszat nem - ahogy nálunk meg csakis a rosszat nézik, ami mellett szerintük semmi jó nincsen.
20-ast megerősítve, 20 éves koromtól egy vidéki második legnagyobb lakosággal rendelkező megyeszékhelyre jártam, előbb felsőfokú szakképzésre, majd szociológia alapszakra, utána még egy esti képzésre.
Szerencsére előbbi két helyen inkább toleránsak voltak a tanáraim, és az egyetemen is nem rejtőzködtek a melegek. Bár én bizonyos csalódások miatt nem mertem vállalni, aztá utolsó évemben oda jött hozzám csoporttársnőm, szakdolgozati segítségként, és kiderült, hogy mindenki tudja rólam, és nem csináltak a szociológus csoporttársaim ebből nagy ügyet. Diplomavédés előtti napon volt egy negatív posztja egy jobbikos csoporttársnőmnek, a melegekről, én rá írtam, és mindenki eléggé negatívan beszélt a lányról, hogy ez számomra rosszul eshetett.
Volt egy református gimibe végzett srác is csoporttársaim között, és ő kezdetben eléggé intoleránsnak tünt. Nos az ő szemléletmódja megváltozott, miután mikor mindketten 1-1 félévet eltöltöttük azonos időben Lengyelországban. Ő Lodz-ban, én Krakkóban, ő megismert kint tanuló magyar meleg srácot, ettől kezdve ő toleráns lett.
#25:
Te már vagy a harmadik lengyel származású meleg vagy itt a fórumon. Kicsit gyanús...
#27:
Egyik propaganda ellen nem jó a másik propaganda. Sajnálom.
#29:
De igen. Légyszi, ne buzulj itt! Kösz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!