Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg annyira...

Szerintetek tényleg annyira elfogadott a homoszexualitás?

Figyelt kérdés
Sok barátom nagyon LMBTQ-támogató, melegpárti, de amikor meglátták a norvég Mikulásos reklámot, még a lányok is nagyon fintorogva fordították el a fejüket annál a csóknál.

2021. dec. 9. 12:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
38%
Egyáltalán nem elfogadott. Minden normális emberből undort vált ki.
2021. dec. 9. 12:18
 2/33 anonim ***** válasza:
32%
Ez kb olyan mint ha a kakievőket támogatnák. Fórumokon lehet pampogni, hogy a kakievés jó, meg a kaki finom és a kakievőket el kell fogadni. Ha viszont az orruk alá dugnád a kakit leokádnák a kezed. :)
2021. dec. 9. 12:23
 3/33 anonim ***** válasza:
94%

számomra is undorító a dolog, de ettől nem nézem le őket, és nem különböztetem meg őket hátrányosan

szerintem ez a normális

2021. dec. 9. 12:25
 4/33 anonim ***** válasza:
69%

Véleményem szerint tanultságtól függ, meg egyéni érintettségtől. Anyum 68 évesen elfogadó, én 30 éves vagyok és jó 10 éve tudja, kezdetben ő se örült neki, de elfogadott olyannak amilyen vagyok.

Dolgoztam meleg vidéki aktivistaként, közösségi vezető is voltam egy informális csoportban, és emiatt mivel volt egy civil bázisunk, így tudtam ,hogy nem csak melegeknek van ez a civil bázis, ennek ellenére heteró munkatársaim arcán nem láttam sose undort, pedig hetente volt ott meetingünk, sőt voltak karácsonyi ünnepségek is, ott se láttam ezen fajta undort.

Akkor jártam tréningekre, amely sokféle más ügyet képviselő szervezetőktől jöttek küldöttek, cigány aktivisták, mozgáskorlátozottakat vagy hajléktalanok lahatásáért küzdő aktivisták, egyik se éreztette azt, hogy mit keresek egy LMBT szervezet tagjaként itt ennek a civil szervezeteknek szánt képzéseken... hanem mindig szeretettel találkoztam.

2021. dec. 9. 12:25
 5/33 A kérdező kommentje:

#4:

Az egy dolog, hogy elfogadják, de ha a képükbe tolod, pláne úgy, mint ebben a gusztustalan reklámban, akkor valószínűleg már más véleményen lesznek.

2021. dec. 9. 12:28
 6/33 anonim ***** válasza:
35%

Nem elfogadott és nem is normális.

Csak a ballibbantak szeretik keverni azt, hogy elfogadjuk a tényt, hogy vannak homoszexuálisok, hogy ez nem rajtuk múlt és így nem is érheti őket emiatt hátrány, bántás vagy hasonló - azzal, hogy máris a homoszexualitást kell reklámozni meg magasztalni.

Van homoszexualitás, éppen olyan emberek, mint mások akiknél valami hibás működés van, és ennyi. Engem sem kell reklámozni, csak mert magas a vérnyomásom, tériszonyom van, vagy a gyerekem, akinek volt egy születési rendellenessége. Tudomásul kell venni, hogy ilyenek vagyunk, ezt kaptuk a sorstól, így van amit nem érhetünk el és ennyi. Én sose leszek falmászó vagy sosem fogok bungy gumpingolni a vérnyomásom miatt, egy meleg még nem fog megnősülni a homoszexualitását miatt.

2021. dec. 9. 12:36
 7/33 anonim ***** válasza:
22%
A támogatók sztereotípiában élnek: miszerint az lmbtq emberkék fiatalok/szexik/híresek/gazdagok/tehetségesek.
2021. dec. 9. 12:44
 8/33 anonim ***** válasza:
83%
#5: Akkor szólj a Fidesznek, hogy ne tolja folyton a képedbe az ilyen reklámokat. De ők már valósággal vadásznak az ilyesmikre. Ha nem tolta volna a képedbe, akkor valószínűleg soha nem akadsz rá. A kormány mindig azt hangsúlyozza, hogy szuverén nemzetállamokat képzel el. Ilyen alapon Norvégiának is jogában áll olyan reklámokat készíteni és engedélyezni, amilyenek csak akarnak.
2021. dec. 9. 12:44
 9/33 anonim ***** válasza:
87%

Biztosan nem állok le utcán csókolozni vagy szexelni, tudod ezt hálószobában oldom meg jobb esetben, rosszabb esetben meg szaunában, és általában kulturális dolgokról beszélek erről, pl hogy Nádasdy Ádám milyen jól lefordította az Isteni színjátékot, vagy Faludy György írásairól, vagy hogy Gobbi Hilda leszbikusként és kommunistaként küzdött azért, hogy felépüljön a Nemzeti Színház, és kutyát nem érdekelte, hogy hogy hogyan nyalogatja alul Galgóczi Erzsébetet akinek szintén voltak remek regényei..

Gondolom, ha Queen-re elmentek a Népstadionba, ott se hányták le a magyar nézők sugárban a színpadot, pusztán azért mert az énekesük pasikhoz is vonzódott....

2021. dec. 9. 12:48
 10/33 anonim ***** válasza:
37%
Ja meg emberi dolgokról is szó esik, mit tudjam én nyáron felmentem dolgozni diákmunkát és statiszta munkát Pestre, és megszálltam egy idősebb meleg barátomnál erre a pár napra és pl látta, hogy telefonálok és hogy intézttem magamnak pár munkát és mondta, hogy hívjam vissza anyumat és közölte anyummal, hogy mennyire büszke rám, mert így ügyesen elintéztem a munkát. Anyum meg emiatt büszke volt rám, hogy mások így elismerték az életképességemet.
2021. dec. 9. 12:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!