Szerintetek tényleg annyira elfogadott a homoszexualitás?
Figyelt kérdés
Sok barátom nagyon LMBTQ-támogató, melegpárti, de amikor meglátták a norvég Mikulásos reklámot, még a lányok is nagyon fintorogva fordították el a fejüket annál a csóknál.2021. dec. 9. 12:14
11/33 anonim válasza:
Attol fugg milyen korokben.
Nekem az ismerosi korom viszonylag nagy resze elfogadja a homoszexualitast.
Ez azt jelenti, hogy tisztaban van, hogy vannak ilyen emberek es ugy gondolja, hogy megvan minden joguk a boldogsagra.
De ez nem jelenti azt, hogy nezni is akarja.
Kicsit fura parhuzammal elve: nagyon jol tudom, elfogadom, sot jonak tartom, hogy a szuleim szexualis eletet eltek/elnek, szerintem ez igy van jol. De ettol fuggetlen nagyjabol az utolso dolog, amit latni szeretnek :D
12/33 A kérdező kommentje:
#10:
Ne traktálj minket a magánéleteddel, kérlek, mi se traktálunk a miénkkel!
2021. dec. 9. 13:06
13/33 anonim válasza:
Szóval te nem beszélsz a munkatársaiddal, hogy milyen jó ebédet főzött az asszony, nem jársz az asszonnyal bevásárolni, nem viszitek a gyerekekt közösen a játszira... csak online rendeltek...
14/33 A kérdező kommentje:
#13:
Semmi köze a témához annak, amiket te ideírkálsz.
2021. dec. 9. 13:08
15/33 anonim válasza:
Dehogynem... én írtam azt hogy voltam vidéki meleg aktivista és hogy találkoztam más profilú szervezetek képviselőjével, akik heterók voltak és nem hánytak le kórusba... és undort se láttam, sőt az egyik Debreceni tag akinek férje és fia van, arcra puszival üdvözölt mikor véletlen múzeumok éjszakáján összefutottam vele...
16/33 anonim válasza:
És ki vagy te, hogy meghatározd kérdező, hogy mit írjak a kérdéseid alá? Talán Orbán Viktor és ez a nemzeti konzultációd? ahol irányított kérdéseiddel provokálsz?
17/33 A kérdező kommentje:
#16:
Látod ezért nem bírják sokan a melegeket. Mert nyomultok.
2021. dec. 9. 13:15
18/33 anonim válasza:
Mert kérdéseket teszek fel? Mert kikérem magamnak a provokáló kérdéseidet?
19/33 anonim válasza:
Csak annyira elfogadott, ahogy más embernek a mienktől eltérő szokását elfogadjuk (ha az a mi életünket rossz irányban nem befolyásolja).
20/33 anonim válasza:
Teljesen elfogadott, 15 éve jártam egyetemre Pesten, két különböző baráti társaságom is volt, mindkettőben volt meleg, a pasijuk is jött velünk bulizni. Senkinek se volt ezzel semmi gondja. Bár azt elhiszem, ha valaki burokban él, nem lát a világból semmit, akkor egy ilyen mikulás reklám ki tudja borítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!