Liberálisok!Nem érzitek ezt kellemetlennek?
Szinte teljesen általános gyakorlat, hogy a liberális és pártatlan hírportálok (telex,HVG) egyszerűen a számukra nem éppen előnyös híreket figyelmen kívül hagyják.
Ha mégis lehozza egy külföldi hírlap, akkor az meg onnantól kezdve náci meg fasiszta még nem hiteles.
Majd mindezt követően bíráljátok a fideszesek híradását.
Mire való ez?
BLM például, de olyat sem láttam még, hogy transznemű emberről negatív hírt közöltek volna.
Vagy hogy mi a helyzet a svédeknél azzal, hogy rengeteg a robbantás vagy a bandaháború.
Valahogy nem hallottam arról, hogy a francia antiszemitizmus 99%-a arabok által van előadva.
Gondolom ezekről semmit nem tudsz.
Szerintem minden nemzetközileg fontos nemzetközi hírről és főleg, minden fontos magyar hírről beszámoltak eddig.
Az viszont nem az ő hibájuk, hogy a kormánypárti sajtó 0-24 meleg híreket keresgél a nagyvilágból. Úgy rá vannak kattanva a témára, mintha látens meleg lenne az összes újságírójuk. Bocs, ha ezzel nem versenyeznek.
5.
Ott visitottam fel, hogy olvashatok a Városháza ügyről?:DD
Magyarázkodást, igen, azt lehet olvasni.:D
Karácsony mosdatást:D
Te többet már ne kommentelj:D
6.
Nem fake new, de jó példája vagy a telex agymosásnak.
Egyetlen hír a baloldali sajtóban.
Tehát ismétlem, egyetlen egy hír.
Tessék, kérlek mesélj!
7.
Igen, beszámolnak.
Csak elfelejtik megemlíteni, hogy George Floyd büntetett előéletű volt.
Nincs ezzel gáz, de máskor ez az első, hogy azonnal felkutatnak még egy bkv bliccet is.
Vagy arról, hogy a BLM mit művelt például Seattle-ben.
#8 mit lehetne olvasni egy olyan ügyről amíg nem is létezik, nincsenek róla bizonyítékok, csak a rogánonymous által közölt rogánvágott felvételek.
Ha lenne, akkor simán menne a büntetőeljárás, hisz poltpeti nem lenne akadály :)
#9 Mesélj még!
Tessék, kerestem neked még párat.
#7 mesélj még!
De ezektől függetlenül se leszel több, vagy lesz magyarország egy szeméttelepnél több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!