Tudnátok mondani jobboldali youtubereket? Miért nem olyan népszerűek, mint a liberálisok?
A redditen volt hasonló felvetés:
érdekes elovasni, van benne egykét név, de a konklúzió, h fizetett bértolnokok nem nagyon jönnek be a "népnek".
Én imádnám, ha lenne, megpróbálkoztam a Patriótával is, de ott is csak a személyeskedő fikázás megy. Komolyan nem értem a kormánypártiakat, hogy nekik nem megalázó a kormánymédia színvonaltalansága? Sokkal jobb lenne, ha hagynák szabadon tevékenykedni és nem kellene kötelezően az orbáni narratívákat tolniuk ezerrel.
A másik oldalon eközben ott van pl. az Új Egyenlőség, ahol kifejezetten a nemzetközi teljesítménnyel bíró, baloldali szakemberekre mennek rá vagy gondolom senkinek sem kell bemutatni a közéletibb Partizánt. Már akkor is oda kell mennie a nézőnek, ha értelmes interjút akar látni egy kormánypártival, mert a többin csak a kormányüzenetek sulykolása megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!