Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem úgy volt,hogy az oltottak...

Nem úgy volt,hogy az oltottak nem halnak meg covidban? (Legfeljebb, ha 100évesek, 20krónikus betegséggel.)

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nagyon sajnálom őket! Őszinte részvétem a családnak!

Na de, már baromira elegem van a hazugságokból! Kezdődött azzal, hogy oltottan nagyon kicsi az esélye a megfertőződésnek. Aztán jött az, hogy megfertőződhet ugyan, de nem adja tovább, mert tünetmentes. Majd jó, nem tünetmentes, de nem betegszik meg. Vagyis mégis megbetegszik, de biztos nem kerül kórházba. Mégis kórházba kerültek, de sokkal előbb kijönnek, és biztos nem kerülnek gépre. Ok., előfordulhat, hogy gépre kerülnek, de az oltatlanokkal ellentétben, nem halnak meg... Vagy mégis? Mi lesz a következő kamu? Oltottan is meg lehet halni, de oltatlanul jobban? Kik, és miért hiszitek el ezt a sok hazugságot?

[link]

2021. nov. 30. 11:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%

#20, ez elég gyér felhozatal, tudnál párat, de ideteszel egy gyüjtőlapot.

Sehol nem látom rajta, amit kérdeztél:

"Nem úgy volt,hogy az oltottak nem halnak meg covidban"- nem

.

Ilyet senki nem mondott, és 30-as IQ felett eszébe sem jut senkinek.

2021. dec. 1. 01:30
 22/30 A kérdező kommentje:

#21! Szólhattál volna, hogy nem tudsz olvasni. Nem találnád ki, de a védettségről szóló kérdésnél van a válasz, ha rákattintasz 😉 "Gyűjtőlap." Igen, elég nehéz lenne olyan oldalt találni, ahol kizárólag az én főkérdésem van egy igen/nem válasszal. Az összes többin is ez van, de beléd kár energiát fektetni, hisz funkcionális analfabéta vagy.

"Ilyet senki nem mondott." Ok.,szerinted nem. Nyilván túlzó is lenne elvárni egy védőoltástól, hogy legalább ne halj bele abba a betegségbe, ami ellen kapod.

IQ kérdésbe szerintem inkább ne menjünk bele, te jönnél ki rosszul.

2021. dec. 1. 09:57
 23/30 mindentudó99 ***** válasza:
43%
Nem oltatod magad és kész. De neked ez nemnelég győzködöd az oltatlan9kat hogy m8nek is oltás. Mi lenne ha csak magaddal foglalkoznál.
2021. dec. 1. 10:41
 24/30 A kérdező kommentje:
#23! Mi lenne, ha a kérdésre válaszolnál? Vagy ha nem tudsz, akkor csak magaddal foglalkoznál?😉Tudod, ez egy kérdezős oldal. Ha nem tetszik, nem válaszolsz, tovább görgetsz. Értem?
2021. dec. 1. 10:48
 25/30 mindentudó99 ***** válasza:
0%
A kérdésre a 4-válaszomban megadtam a helyes választ. Ha nem tudod felfogni az a te problémád
2021. dec. 1. 13:36
 26/30 A kérdező kommentje:

#25! Tanulj már meg inkább olvasni! Tudod, mit jelent az a szó, hogy hazugság? Nem olyan bonyolult. Egy 6 éves is tudja. Ott van, hogy VÉD a komolyabb megbetegedéstől. Abban mi a hazugság, hogy más információ is van ott az oltásokról, ha egyik se mond ellent ennek?🤦

"Húzzál innen!" Vicces vagy😂Ez az én kérdésem. Ha nem tetszik, nem kell rákattintani.

#26! Valóban a #4-ben adtál választ.(Azt most ne vitassuk, hogy helyes, vagy sem.) De azért visszajöttél kötözködni. Ez pl.nem szükséges. Válaszokat várok, nem utasítást. Te a válaszon már túl vagy, másoktól várom.

2021. dec. 1. 14:56
 27/30 mindentudó99 ***** válasza:
44%
Minek kérdezel ha a nem tetsző válaszon stresszeled magad? Vegyél be nyugtatót. Nem nem mondta senki hogy az oltott nem halhat bele. Csak az arány ami nem mindegy. Magyar de van pontos külföldi kimutatás hogy 10 lélegeztetett emberből 1-2 oltott
2021. dec. 1. 17:04
 28/30 A kérdező kommentje:

#27! Szerintem inkább te vagy stresszes. Én tök nyugodtan olvasom az értelmes válaszokat. Kár, hogy kevés van belőlük 🤷

Elsőre is felfogtam a te #4 válaszodat, nem tudom mit lovagolsz még rajta.

Magyar egyébként egyáltalán nincs. Eddig azt se tudták eldönteni, mi az a lélegeztetés😂Pár napja kiderült, hogy mégse az, ahogy másfél éve számolják. Mégis milyen kimutatás lenne akkor róluk?

2021. dec. 1. 17:49
 29/30 mindentudó99 ***** válasza:
31%
Akkor érd be a külföldi statisztikákkal. De gondolom az se jó
2021. dec. 1. 18:27
 30/30 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Csak érdekesség képpen. Anglul.

A magyar sajtóban hiába is keresel bármit😃

2021. dec. 2. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!