Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én tartom felháborítónak,...

Csak én tartom felháborítónak, ami Ausztriában történik? 19/F

Figyelt kérdés

Természetesen a járványügyi helyzetről van szó. Ami Ausztriában van, én azt egész egyszerűen felháborítónak, és emberi jogokat meggyalázónak tartom. Sose voltam gyógyszerellenes, de ami jelenleg zajlik a világban, az egyszerűen büdös, úgy, ahogy van. Először is leszögezném, hogy NEM vagyok lapos föld hívő, nem hiszek a gyíkemberekben, nem vagyok összeesküvéselméletes. Ezt azért tartom fontosnak mindig kiemelni, mert aki mostanság oltásellenes, arra ráhúznak minden ilyet, illetve azt is, hogy tanulatlan, sötét, tájékozatlan, "ne akarja jobban tudni, mint az orvosok", stb…

Mivel regényt tudnék írni arról, hogy miért tartom bűncselekménynek a COVID-19 intézkedéseket (korlátozások, oltáskampány), így pontokban szeretném csak összegezni meglátásom:

1: Mindig Churchill példájával szoktam jönni: "Csak abban a statisztikában hiszek, amit magam hamisítok. "

2: A politika ráült a tudomány fejére, és bábozik vele, ez elég egyértelmű. Azok az orvosok, tanárok, civilek, akik a média, és az aktuálisan hivatalos közvélemény álláspontjával szembe megy, azt semmibe veszik, letiltják, hamis hírterjesztőként kezelik, adott esetben házkutatást rendelnek el nála.

3: Mint mindenben, ebben is fontos szerepet játszik a pénz, és rengeteg pénzt is költenek a kampányra, hogy "mindenkit megmentsenek". Ki számára tud hiteles lenni egy Merkely Béla, aki azt mondta talán júliusban / augusztusban, hogy nem lesz negyedik hullám, rá 1-2 hónapra pedig az ellenkezőjét vallja? Vagy kinek hiteles Rusvai Miklós, aki szerint a vírus úgy megy át a maszkon, mint kés a vajon, pár napja pedig azt nyilatkozza, hogy nagyon nagy mértékben vissza lehetne a maszk használatával szorítani a vírus terjedését?

4: Félelemkeltésen alapuló manipuláció az, amivel az embereket befolyásolják. Kiváncsi lennék, meddig lenne olyan drámai a szituáció, ha a politikusoktól a járvány végéig megvonnák a fizetésüket (és persze lopni se lenne lehetőségük).

Sokat tudnék még írni, de annak nem itt a helye, leginkább arra lennék kiváncsi, hogy az emberek mit gondolnak, pontosabban, hogy MILYEN arányban. Nyilván van aki oltáspárti, és van, aki oltásellenes. Én nem teszek senki között különbséget ADDIG, amíg engem el nem ítél valaki azért, mert saját döntésem alapján én NEM szeretnék oltakozni. De az, hogy Ausztriában bezárják az oltatlanokat, mintha leprásak lennének… az valami egészen elképesztő.

2021. nov. 18. 08:10
1 2
 11/15 anonim válasza:
38%
Mindenkit bezárnak végül a getssszibe xDDDDDDDDDDDD Ennyit erről a f...ságról
2021. nov. 20. 01:02
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy igen.Nem mondassz hülyeséget 11-es

Ha mindenki be lesz ótva azzal a szarral akkor is ez lesz teljesen mindegy csak ezt még sokan egyszerűen nem értik meg :D

Azt hiszik az ótás szabaddá tesz pedig dehogyis

Gibraltáron is csak lesnek hogy 100%-os oltottság mellett miért kell bezárni XD

Mert át lettek bacva szépen

Nyári turista szezon lement,mostmár mehetnek a karámba befele :D

Ugyanez lesz mindenhol.Sőt Ausztriában február 1-től ha nem vagy ótott barika akkor lehet börtönbe zárás jön vagy ki tudja milyen szemétség?

Hozzáteszem 2023-ig kísérleti fázisban lévő löttyökről van szó de ők kötelzővé teszik,aham....

Nem is jogellenes ez ááááá

2021. nov. 20. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
Ne ugorjatok már neki szerencsétlennek, - még nincs kellő élettapasztalata, még csak bontogatja a szárnyait és véleményt formált! Hagyni kel, - majd megnyugszik!
2021. nov. 20. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
38%

"Gibraltáron is csak lesnek hogy 100%-os oltottság mellett miért kell bezárni"

- Nincs ott se 100%-os beoltottság, a fiatalok jelentős köre nincs beoltva.

- A két oltást követő 4. hónapban nem kapták meg a következőt, így enyhült a védettség

- az oltás csak jelentősen csökkenti a megbetegedés esélyét, a tünetek súlyosságát és a betegség idejét és a fertőzőképességet.

Ennek megfelelően nem is túlterheltek a kórházak. Ha igaz is, amit írtál, és vannak szigorítások, akkor az megelőzésből teszik, mert ott óvatosabbak, mint nálunk.

2021. nov. 20. 15:34
 15/15 anonim válasza:
12-es: Persze, hogy nem... Sógoréknál, hétfőtől ha oltott vagy, ha nem, otthon maradsz. 10 nap
2021. nov. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!