Szerintetek nem felháborító, hogy Fekete Pákó énekli a Magyar Himnuszt a a Budapest-Bamako-rally megnyitóján?
Szerintem ezzel viccet csinálnak és meggyalázzák a Himnuszunk.Mert találtam egy videót ahol nagyon nem megy neki remélem veszi a fáradságot és meg tanulja rendesen.
Dehogynem! Normális országban az ilyen "produkciót" nem engednék meg!
Sőt az ilyenek sem lesznek "szelepek" aki beszélni sem tud.
"Ő is magyar állampolgár, ráadásul egy énekes. Ő legalább tudja a szöveget"
Nem magyar állampolgár, nem énekes, és még csak a szöveget sem tudja.
"Ő is magyar állampolgár, ráadásul egy énekes. Ő legalább tudja a szöveget."
Ez a mai top-röhej! Énekes? Hát ha szerinted az "éneklés" amit csinál akkor rólad is elárul sokmindent......
nagyon gáz... annyi személy van aki sokkal jobban előadjlhatná :| az ország szinvonalát gyalázza.!!!
((gondolom ezt 17éves lányként))
Szia!
Gondolom a cirkusz óta,sokan visszanézték a felvételt!Az RTL Klub elérte amit szeretett volna,nőtt a nézettsége!
Hát felháborítónak nem nevezném de nem a legjobb választás.Sem Pákó , sem Chicolina sem Michelle Wild sem pedig Kiszel Tündét nem kértem volna himnusz éneklésre.
Ők hogy is mondjam , szerintem nem megfelelőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!