Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi legyen a donor egy Budapest...

Mi legyen a donor egy Budapest-Bamako rallyra?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnénk a barátommal elindulni a Budapest-Bamako rally-n. Ehhez kellene egy kocsi. Nem újabb típusú kocsira gondoltunk hanem valami retrora (mondjuk 1985-80 körüli vagy előtti)amit teljesen felújítunk és felkészítünk erre.

Ötleteket várok milyen kocsival vágjunk neki. Max 2 millió legyen az autó vételára.

2012. márc. 18. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Subru Libero: [link]

Mitsubishi Pajero: [link]

Mercedes-Benz G: [link]

Daihatsu Rocky: [link]

Ha először mentek ezek az autók megfelelőek, valószínűleg el is fogjátok tudni adni ha kiérkeztek Afrikába és nem autóval akartok visszajönni.

2012. márc. 18. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Itt egy megkezdett project rendhagyó (és JÓ!!) autója , sehova tovább !!!

[link]

Hajrá !!!

:p))

2012. márc. 18. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen valamilyen terepjáróval vágjatok neki. Pajero, G merci, Hilux ilyesmik.
2012. márc. 18. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Pajero vagy G Merci mindenképpen
2012. márc. 20. 16:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Józan gondolkodású ember nyilván terepjáróval menne Afrikába. De az olyan snassz:)

Én inkább valami olyasmi járművel indulnék el ami amúgy nagyon nem oda való:)

Amit a második hozzászóló linkelt például egész használhatónak tűnik. Egyedül az a bajom vele, hogy nekem egy halottas kocsi jut eszembe róla. Az meg annyira nem tetszik.

Mostanában például egy Zsiguli e célra való felhasználása is megfordult a fejemben.

2012. márc. 20. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Mercedes W123? Kispolcki? Trabant?
2012. márc. 20. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:

2105-ös Lada :D

De a terepjárók közül én a Land Rover Defendert ajánlanám.

2012. márc. 20. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!