Szerintetek nem felháborító, hogy Fekete Pákó énekli a Magyar Himnuszt a a Budapest-Bamako-rally megnyitóján?
Szerintem ezzel viccet csinálnak és meggyalázzák a Himnuszunk.Mert találtam egy videót ahol nagyon nem megy neki remélem veszi a fáradságot és meg tanulja rendesen.
Most mi a bajotok Kiszel Tüncikével? :D
Az a legszomorúbb, hogy a média már a himnuszból is bohócműsort csinál a nézettségért. Itt kellene meghúzni a határt!
És igen, Fekete Dákó egy idétlen bohóc, semmi más. Az egy dolog, hogy egy emberi hang nem jött még ki belőle, de hogy nem képes komolyan venni egy ország himnuszát, aminek elvileg az állampolgára akar lenni, az már szellemi visszamaradottságra utal. Ezek után nem is értem, miért akar egyáltalán állampolgár lenni itt. (Dehogynem értem: jó pénzért.)
Azért én megnézném én azt, hogy ki fog neki állampolgárságot adni! Állítólag elég komolyan készülni kell rá. Szegény csórikám meg beszélni se nagyon tud.....
Na de hát én már semmin se csodálkozok, mert olyan korban élünk ahol a doktori disszertációk is el eltűnnek, lemásolódnak és aztán egész hétvégén keresheti az "aprócska" "család"
A Himnuszt nagy, nemzetközi nyilvánosság előtt olyan magyar ember adja elő, aki erre rászolgált!
Pákó ettől messze van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!