Az oltás a komoly szövődményektől véd, nem pedig a vírustól. Aki oltatlan, az ezt miért nem képes megérteni és beadatni?
29-esnek:
"Kétségbe vonod a vírus veszélyességét és nem hiszed el hogy a vírus miatt haltak meg olyan sokan, de lazán benyeled azt hogy az oltástól haltak meg ezek az emberek." - NEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem állítottam, hogy a vírus nem veszélyes és állítom, hogy sokan a vírustól haltak meg. Sőt azt állítom, hogy a vírus veszélyesebb, mint ahogy a főáramú média hirdeti....
"oltástól haltak meg ezek az emberek" - az oltás utáni 30 napon belül, én csak rövidítettem a mondanivalót. Aki elolvassa, az úgyis tudni fogja részletesen, ami amúgy linkelve lett.
A 30 napban benne van az is, aki aznap halt meg és aki 1, 2, 3 hét múlva.
"oltástól haltak meg ezek az emberek - az oltás utáni 30 napon belül, én csak rövidítettem a mondanivalót."
LOOOOOL! Rövidítetted? A két mondat jelentéstartalma nem ugyanaz. :D
Akkor ilyen esetekben ne rövidíts, máskülönben hülyeség lesz belőle. :)
1: Azért, mert nem véd a komoly szövődményektől. SE.
2: Van egy szuper immunrendszerem, ami sokkal többet ér, erősebb védelmet ad, mint egy szar kísérleti oltás.
3: Nem is vagyok veszélyeztetett korban, az esélye, hogy covidban meghalok 0,001% körülbelül :D
4: Ha beadatnám az oltást nagyobb eséllyel halnék meg covidban.
5: Ha beadatnám, nagy eséllyel lennének hosszú távon mellékhatásai.
6: Ha beadatnám, azzal nagy eséllyel tönkretenném a tökéletes immunrendszerem.
7: Feleslegesen nem oltakozom azért, mert azt mondják, nem azért csinálom a dolgokat, mert valakik azt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!