Mi vár az oltatlanokra? A társadalomból való teljes kiszorításuk várható?
Az következik, aminek kell, hogy megállítsuk a COVID járványos terjedését.
Én a magam részéről még a COVID-al kapcsolatos orvosi ellátást is megvonnám tőlük - fulladjanak meg az utcán, vagy ahol akarnak.
Persze ez csak azokra vonatkozik, akik hozzáférhettek volna az oltáshoz, nem is volt egészségügyi oka, hogy nem lettek oltva, hanem saját döntésből visszautasították.
2
Olvass utána, hogy a nyugati de sok kelet-európai ország is milyen korlátozásokat foganatosított velük szemben.
1
De mi következik? Minek kell következnie? Úgy érted az oltatlanok társadalomból való kiszorítása, életük ellehetetlenítése?
"Olvass utána, hogy a nyugati de sok kelet-európai ország is milyen korlátozásokat foganatosított velük szemben."
Amiket bármikor ingyenesen kiválthatsz az oltással, vagy ha az annyira nem tetszik, jellemzően önköltséges pcr teszttel is.
Ha valamire van megoldás, de a saját döntésed következményeképp nem élsz vele, akkor nem mások diszkriminálnak, hanem te zárod ki saját magadat.
5
A PCR tesztet nem fogadják el, csak a Zöld Kártyát!
"De mi következik? Minek kell következnie?"
Nem tudom pontosan, nem vagyok járványügyi szakember.
Valószínűleg az oltást kötelezővé tenni törvényileg nem fogják - úgy látom, hogy inkább egyfajta közvetett nyomásgyakorlással próbálják rávenni az embereket az oltásra.
Ahogy írtad is, korlátozzák a szabadságukat bizonyos területeken, pénzügyi szankciókat hoznak, pl. Ausztriában kevesebb segélyt kapnak, akár olyat is el tudok képzelni, hogy több adót fognak majd fizetni, ilyesmik.
8
És ez a fajta diszkrimináció szerinted rendben van?
Én szerintem rendben van, szívassák csak az oltásrettegő debileket. Nagyon egyszerűen kiváltható az egész egyetlen oltással.
A diszkrimináció miatt hisztiző oltatlanok olyanok, mint egy ember, aki a résnyire nyitott ajtó mögül kiabál, hogy be van zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!