Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi vár az oltatlanokra? A...

Mi vár az oltatlanokra? A társadalomból való teljes kiszorításuk várható?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ország már valamilyen korlátozást alkalmaz velük szemben. Sok helyen nem utazhatnak, nem dolgozhatnak, nem mehet szórakozni, sőt még a közoktatásban sem vehetnek részt a diákok oltatlanul? Mi következik? A társadalomból való teljes kiszorításuk?
2021. szept. 25. 08:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
72%

A hitelességgel vannak gondjaim, ha KSH (nemgyün béé a modell).

2021. szept. 25. 10:16
 22/54 anonim ***** válasza:
52%

Azt az egyet áruld már el nekem, barátocskám, hogy mégis mi a tököm bajod lesz attól, ha beadatod magadnak az oltást?

Még ha el is fogadom a konteós baromságodat, és annak mentén gondolkodok, és feltételezem, hogy amúgy semmi haszna az oltásnak, legalább annyi értelme akkor is van, hogy mentesülsz a szankciók alól. Logika, tudod.

Szóval, magyarázd már el, miért is nem akarsz oltakozni?

Félsz a nanorobotoktól, vagy mi a f-sz???

2021. szept. 25. 10:18
 23/54 A kérdező kommentje:

22

“Azt az egyet áruld már el nekem, barátocskám, hogy mégis mi a tököm bajod lesz attól, ha beadatod magadnak az oltást?“

Ízületi problémák például? Fiatalabb ismerőseim egy része megtapasztalta. Én nem kérek belőle. Örvendek, hogy egészséges vagyok még, nem akarom elszarni az életem. Amúgysem futok az orvoshoz minden aprósággal, nem tömöm magam gyógyszerekkel.

2021. szept. 25. 10:29
 24/54 anonim ***** válasza:
59%

Dehogynem, az oltatlanok kevésbé szorulnak ellátásra, ezt kb minden forrás megerősíti. Ellátás mértéke:

Oltatlan öregek > beoltott öregek

Oltatlan fiatalok > beoltott fiatalok

Persze lehet, és valószínűleg úgy is van, hogy beoltott öregek > oltatlan fiatalok, de ha az összképet nézzük, az oltatlanok kevésbé szorulnak ellátásra, mint az oltottak.

Mármint milyen modell nem gyün be? :D

2021. szept. 25. 10:32
 25/54 anonim ***** válasza:
33%

Lehet nem nekem címezted, viszont reagálok.

Nekem a legfőbb problémám a korom, mivel még van előttem 40 év (és talán gyermek/gyermekek). És mivel ez egy gyorsban összehányt valami, így a hosszútávú következményeit nem lehet sejteni és a későbbiekben bizonyítani (ha 60 feletti lennék fájna a pecsem rá). Amúgy abban az esetben, ha viszem a papírt amiben az áll, hogy tejesen egészséges voltam/vagyok és aláírja valaki a felelősségvállalást, ám nosza… Pechemre lehet a várakozás közben esnék a lélegeztető-gépnek 💩.

2021. szept. 25. 10:32
 26/54 anonim ***** válasza:
41%

Aztaaaa mennyi oltásfanatikus.

A mellékhatásokról miért nem esik szó?

Miért van megtiltva a tv-knek hogy riportot csináljanak olyanokról, akiknek amputálni kellett a kezét vagy lábát az oltás utáni vérrög miatt, infarktust vagy stroke-t kapott az oltás után.

Vagy a legrosszabb, túl sem élte, mert meghalt utána?

Kettő ismerősöm van, aki szívizomgyulladást kapott tőle,egyik elég fiatal is, és sajnos ismerek olyan családot, ahol oltás után meghalt aki kapta.

Szerencse hogy külföldön élek, itt azért van tüntetés ez ellen, néha néha be is számolnak ilyen mellékhatásokról újságokban, tv-ben, de azért ritka itt is.

Magyaroknál még azt is letagadnák, hogy hőemelkedést okoz.

Undorító amit abban az országban csinálnak, az emberekkel.

2021. szept. 25. 10:35
 27/54 anonim ***** válasza:
52%

"A mellékhatásokról miért nem esik szó?"

Esik, csak ott van gond amikor fanatikus oltásellenesek úgy próbálhák ezeket beállítani a nagyságrendekkel gyakrabban bekövetkező súlyos mellékhatásokhoz és elhalálozásokhoz képest, mintha csak az oltás ritka mellékhatásai jelentenének itt bármiféle gondot is.

2021. szept. 25. 10:40
 28/54 anonim ***** válasza:
63%

És a covid mellékhatásai? Bírom amikor az oltás hosszú távú mellékhatásaival jönnek, meg hogy ki tudja mit okoz 4-5 év múlva. A covid esetén tudjuk, hogy 4-5 év múlva mi lesz?

Miknek van súlyosabb és gyakoribb szövődménye? A koronavírusnak, vagy az ellene kifejlesztett vakcináknak?

230 millió igazol koronavírusos van, ebből meghalt 4,7 millió.

Koronavírus vakcinából beadtak eddig 5 milliárdot. Össze tudtok kaparni 100-at, aki igazoltan az oltástól halt meg?

2021. szept. 25. 10:46
 29/54 anonim ***** válasza:
61%

"Ízületi problémák például? Fiatalabb ismerőseim egy része megtapasztalta."

És mekkora részük nem tapasztalta?

És mondjátok csak, debilek, a koronavírus "mellékhatásaitól" nem féltek?

Merthogy a covid ugyanúgy okozhat szívizom gyulladást, izületi problémákat, és kimutathatóan nagyobb valószínűséggel okozza ezeket, mint az oltás.

De kérdezek még;

Például, dohányozni szoktatok-e?

Vagy esetleg alkoholt inni?

Vagy csokit zabálni?

Autót vezetni szoktatok-e?

Esetleg zebrán átmenni?

Vagy zebra nélküli úttesten átmenni?

Merthogy statisztikai valószínűsége nagyobb annak, hogy beülsz az autódba, és baleset ér, vagy elüt egy autó, amikor a városban sétálgatsz, minthogy leamputálják valami végtagodat az oltástól.

Nagyobb a valószínűsége, hogy a dohányzásba vagy elhízásba döglesz bele, minthogy az oltástól szívizom gyulladást kapsz.

Csak hogy tisztába tegyük a tényeket.

2021. szept. 25. 10:51
 30/54 A kérdező kommentje:

27

Az gondolom nem gyanús neked hogy miután a 4 angolszász oltást kifejlesztették fénysebességgel, más országnak nem sikerült “hatékony” oltásokat felmutatni. És azóta sem lehet hallani jobb, fertőzőképességre is ható oltások fejlesztéséről.

2021. szept. 25. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!