Mi a véleménye az oltáselleneseknek erről a cikkről?
Több, egymástól független intézet statisztikailag alá tudja támasztani a vakcináció hatásosságát. Akkor mégiscsak bedőlni látszik a "csak oltottak haldokolnak a kórházakban" kamu? Kinek a szava hihetőbb? Egy független és nagy mintával dolgozó intézeté vagy az "ismerős mesélte"?
#10 Ne haragudj, de megkérdezted az oltásellenesek véleményét, akik leírták. Nyilván ha oltáselleneseket kérdezel, oltásellenes válaszokat fogsz kapni. De lehetne, hogy ha már egyszer választ kapsz a kérdésre, leglább nem minősíted őket?
"Nagyon elakarjátok hinni, hogy nem működik, csak azért, hogy passzoljon a konteóhoz"
"Ti olyan felkészültek vagytok mindig."
Mindegy hogy ki mennyire felkészült, ettől függetlenül mindenkinek lehet egy magánvéleménye. Fogadd el hogy nem vagyunk egyformák, és valaki így, valaki úgy vélekedik ugyan arról a témáról.
#11 én nem minősítettem senkit, csupán rávilágítottam arra, hogy az ellenoldalról valamiért mindig csak kiszivárogtatott és bőven vitatható infók kerülnek ki, nem pedig hiteles, bizonyítható adatok
A konteósok minősítik saját magukat azzal, hogy megsértődnek ezen, mivel valós számokat nem tudnak hozni semmiről, és amúgy is mindenki levan fizetve, aki nem az ő agymenéseiket vallja.
12-es!
Komoly bajok vannak a kobakodban, úgy látom.
Kapcsold ki néha az M1 csatornát, menj és levegőzz kicsit, beszélgess emberekkel, és mindjárt meglátod teljesen más világ kinn mint atv-ben.
#13 nincs tv-m, ez mellé ment
#14 amíg az a vita tárgya, hogy az ég kék vagy zöld, addig de, ez agymenés, sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!