A Magyarországon beoltott emberek hány %-a lehet az, aki tényleg kérte volna az oltás, akkor is ha nem zsarolják bele?
A zsarolás szó alatt mit értesz pontosan?
Az oltás teljesen önkéntes volt, alá is kellett írni, hogy nem kényszerítenek rá
Azert adattam be, mert megjelent egy uj halalos betegseg, ami ellen idaig nem voltam beoltva. Ahogy lett vakcina, az elsok kozott oltattam be magam es ahogy lehetett kertem a harmadikat is.
Miert? Mert eszem agaban sem volt rettegni, bizom a dokimban es a korulmenyekhez kepest szabadon es biztonsagban akartam tudni magam.
Tele vagyok tetovalassal, szoval nem felek a tutol mint egyesek es kettesek :)))
Furcsák az emberek.
Ott volt a lehetőség, pl a Románoknál hogy zsarolás nélkül beoltassák magukat, de ők nem.
Most hogy rászaladtak a f@szra úgy rohannak az oltásért, mintha fegyverrel kergetnék őket..
Aki "előrelátó" volt és nem akart úgy járni mint a románok az beadatta önkéntesen. Volt akit lehetett ösztönözni, de zsarolni? :D
10
Mondjuk Olaszországban minden kétséget kizáróan zsarolás esete áll fenn.Hiszen az a munkavállalót, aki nem kéri a szérumot azt elküldhetik hosszabb fizetés nélküli szabadságra.
-------------------------------------------------------------------
Persze errefelé kicsit más a módszer.De azért a szolid kényszer itt is megvan.Az oltást nem kérő egészségügyi dolgozókat kirúgják.A többieknek meg azt sugalmazzák vég nélkül,hogy aki nincs beoltva az életveszélyben van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!