Mi van az oltásban, amit ennyire be akarnak mindenkinek adni?
Nem a chip, meg a konteók érdekelnek, hanem a valós okok.
Az elején 60%-ot emlegettek. Aztán 80-at. Most hogy bizonyos országok a közelében vannak a 80-nak, mégis meg akarják tiltani, hogy oltás nélkül dolgozzon az ember.
Miért ilyen fontos MINDENKINEK beadni?
“ A járvány elején sem mondtak mást, mint most, csak akkor is voltak akik vitatkoztak.”
Ez hazugság, vagy csak amnéziás vagy.
A járvány elején az ment, hogy 60%-ot be kell oltani. Ennyi kell a nyájimmunitáshoz, bármi is legyen az. Aztán mondták a 80-at. Még ez is hihető lenne a variánsok miatt.
De amikor valami folyamatosan változik, az több mint gyanús. Pont olyan, mint amikor valaki tartozik neked, és mindig valami közbejön, amiért nem tudja megadni. Egyik hónapban elromlott a mosógép, másikban épp megbüntették, aztán kirúgták stb.
Nyilván tudták az elején, hogy mindenkit oltani akarnak, csak ha ezt így leadják, lehet kitör a polgárháború, ezért jött a szalámitaktika.
Mindig csak egy csoportot kell megzsarolni. Eü dolgozók, mert logokus. Aztán vendéglátók, mert logikus. Utána szállásadók, mert hát az is logikus.
Aztán amikor már meg van a 60%, lehet zsarolni a maradékot, mert már a többi leszarja.
“ alig volt a negyvenes évei elején és egészséges volt”
Honnan tudod hogy egészséges volt? Volt kivizsgáláson, és láttad az eredményeket? Állsz olyan tudás birtokában, hogy ezek alapján ezt kimondd?
Egyébként mindenkinek van egy ismerőse akinek az édesanyja 50-es évei elején járt (most már ezek szerint lejjebb is ment, hogy hatásosabb legyen), sportolt, “egészséges” volt, és meghalt covidban.
A nagy természetességben akkor gondolom te valahol kint élsz Alaszkában és zuzmót meg nyers szarvas husit eszel. Ide a netre meg csak azért tudsz írni mert olyan kemény vagy hogy az evolúció megajándékozott egy telepatikus képességgel amivel fel tudsz csaklatozni a netre
Kiknél okoz meddőséget? Hol van erről statisztika? Tudod hány év kell ahhoz hogy valakiről be legyen bizonyítva hogy meddő? Hát nem 1-2 hanem akár 4-5 is. Mert amikor már az orvos is végig próbált mindent és mesterségesen sem megy akkor lehet kijelenteni valakiről hogy meddő lett
Pestis, vérhas, gyermekbénulás, angol-kór, spanyolnátha
Rémlenek? Ezeket mind védőoltásokkal verték le
Amúgy bírom ezt a más betegséges dolgot.
Akkor ha én rákos vagyok, de még van 5 évem és elüt a kocsi akkor én rákban haltam meg?
Vagy ha asztmás vagyok, de valaki leszúr akkor asztmában hulltam el?
Igaza van a kérdezőnek.
Az első már tényként adja elő, hogy mindenkit be kell oltani, holott az elején az volt, hogy elég ennyi meg annyi százalék.
Ezek szerint a svédek se ismerik a történelmet, gondolom már arra se emlékszik senki, mi is volt náluk.
A szokásos sztori is megvolt, a szívhez szóló sztori az édesanyáról, aki meghalt.
Tudod én még mindig a statisztikának hiszek.
Hol is történt ez az Édesanya meghalt dolog?:)
És ti álltok olyan tudás bírtokában hogy ennyire tudjátok hogy mindenki 200 éves 5 féle rákkal és még 9 alapbetegséggel eleve kórházban lévő és legalább 1x újraélesztett ember volt aki covid miatt halt meg?
Miért?
1. Az ilyen jellegű járványokat csak védőoltással lehet megfékezni.
2. Ma már nem tart évekig a kifejlesztés, tesztelés.
3. A nem beoltottaknak 20 szor akkora az esélyük a komoly betegségre, halálra, mint a beoltottakbak.
Nézzük a statisztikát.
Az elmúlt napokban a halottak átlagéletkora, 77 év, legfiatalabb 64:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!