Miért félnek ennyire a fiatal egészséges emberek a koronavírustól?
Figyelt kérdés
Én is megkaptam az oltást, de egyáltalán nem egészségügyi okokból, hanem a szociális kényszer miatt. Szerintem őrültség és veszélyes nem felvenni az oltást 40 éves kortól, de a fiatal 20on éveseket egyáltalán nem fenyegeti úgy ez a vírus, hogy a harmadik oltást is igényeljék. Mit gondoltok?2021. szept. 22. 20:00
21/28 anonim válasza:
Mert még fejletlen az agyuk hogy godolkodjanak.
22/28 anonim válasza:
Én a munkám miatt adattam be, mivel kamionsofőrként alapfeltétel, hogy zavartalanul mozoghassak a határokon.
23/28 anonim válasza:
Hagyjad. Paráznak. Jól működik az agymosás. Szaklapokat olvasni nem divat. Meg amúgy se értik.
25/28 anonim válasza:
10-eske, erre Karikó Katalin nagyon mérges választ adna. 20-30 éve foglalkozik ezzel. Nem egyik napról a másikra jött ez az oltás.
26/28 anonim válasza:
Nem félnek ők semmitől
A bulika miatt kell nekik az oltàs mert nem képeswk otthon maradni nyugton a gép előtt
27/28 anonim válasza:
Voltál beteg? Pl. deltával? Oltás előtt vagy oltás után? Hogy viselted? Mikor az egészséges szervezetű fiatal embernek le kell ülnie mert nem kap levegőt csak mert 3 lépést sétált, hogy kivigye a szemetet, akkor úgy van vele csak bele ne d*g*lj*n. Ezzel az érzéssel jön a félelem is.
28/28 anonim válasza:
"Ezzel az érzéssel jön a félelem is."
Nálad így mködik? mindenki magából indul. Beszartál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!