Miért félnek ennyire a fiatal egészséges emberek a koronavírustól?
Figyelt kérdés
Én is megkaptam az oltást, de egyáltalán nem egészségügyi okokból, hanem a szociális kényszer miatt. Szerintem őrültség és veszélyes nem felvenni az oltást 40 éves kortól, de a fiatal 20on éveseket egyáltalán nem fenyegeti úgy ez a vírus, hogy a harmadik oltást is igényeljék. Mit gondoltok?2021. szept. 22. 20:00
2/28 anonim válasza:
Mert bőven okozott a fiatalabbak között is hosszú távú szövődményeket a fertőzés, és a többség ezt sem szeretné kockáztatni. Akkor sem, ha csak pár százalék esély van rá.
3/28 IV. KecskeShajt válasza:
Nem félnek, kell nekik a védettségi a tömegrendezvényekre.
4/28 A kérdező kommentje:
2: egy kísérleti oltás is kockázatos, csak annak nem látjuk azonnal a szövődményeit.
2021. szept. 22. 20:10
5/28 anonim válasza:
De, egy oltásnak pont maximum pár napon belül látnod kell a szövődményeit. Hisz annál nagyobb dózisban sosem lesz benned, mint amikor megkaptad, tehát ha akkor rögtön nem tesz benned kárt, akkor később sem tud.
6/28 A kérdező kommentje:
5: akkor szerinted miért kerül 10 évbe egy oltás biztonságos kifejlesztése?
2021. szept. 22. 20:19
7/28 anonim válasza:
Én nem úgy látom, hogy a fiatalok félnének az oltástól.
8/28 anonim válasza:
6! Nem veszed észre, hogy éppen a közelmultban fejlesztettek ki 10 évnél sokkal rövidebb idö alatt oltásokat a Covid ellen?
9/28 A kérdező kommentje:
8: és nem tudjuk, mit fognak okozni, mivel meg kell várni azt a 10 évet.
2021. szept. 22. 20:35
10/28 anonim válasza:
"6! Nem veszed észre, hogy éppen a közelmultban fejlesztettek ki 10 évnél sokkal rövidebb idö alatt oltásokat a Covid ellen?"
Mit nem értesz? Pont ez a lényeg amit mondasz...Hogy ilyen hamar fejleszették ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!