Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek valójában miből...

Szerintetek valójában miből áll a ‘vakcina’ és mit akarnak vele elérni?

Figyelt kérdés
Oltáspárti covidisták légyszíves kíméljenek.

2021. szept. 1. 00:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 anonim ***** válasza:
50%

😲 Mi az a 40 oltás amit ma kapnak?

En fele ennyiről sem tudok.

2021. szept. 8. 08:44
 102/123 anonim ***** válasza:
100%
101: eleve a DTP az 3, az MMR is. Az ismétlőket is számold hozzá meg az ajánlottakat is és még több is lesz az.
2021. szept. 8. 08:59
 103/123 anonim ***** válasza:
13%

"Hahó, tavaly tavasszal kijárási tilalom volt! Már elfelejtetted?"

Kijárási korlátozás volt, nem tilalom. Vicc volt az egész. Én is átéltem, és nem voltam bezárva sehova. Ismétlem: kik voltak bezárva hónapokra és hova?

"Mindenkinek, aki be volt zárva, azzal, hogy be volt zárva."

Ilyen embereket a börtönben találsz. A mozgáshianyos, egészségtepenül élő, legszennyezett európai nemzetek immunrendszerét majd pont az fogja taccsra vágni, hogy este 8-ra haza kell élni, meg bemondják a TV-ben, hogy maradj otthon?

"Igen, általános jelenség volt."

100 kórteremből hány ilyen volt?

"Az, hogy minél több covidos legyen, és jobban lehessen rettegtetni"

Ha az a cél, hogy minél több covidos legyen, miért hoztak intézkedéseket eleve? Kommunikálhatták volna azt is, hogy levegőben terjeng, a maszkok, távolságtartás mit sem ér ellene.

Garantáltan többen kapták volna el, garantáltan többen rettegnének. Jelen helyzetben alig retteg valaki.

2021. szept. 8. 09:12
 104/123 anonim ***** válasza:
100%

#97: sajnos a tudományos publikációkban sem lehet már bízni. Már akkor eljátszották a bizalmamat amikor sok évnyi "tojásellensség" után kijött egy kutatási eredmény hogy valójában egészséges a tojás. És ez neves szaklapokba is bekerült, mások is elkezdtek hivatkozni rá!

Aztán kiderült hogy valami amerikai tojástermelők szövetsége fizette az egész tanulmányt. Azóta nagyon sok ilyen kiderült, még peer-review-olt eredményekről is, ti. a peer-review-kat is ugyanaz a cég vagy konszern fizette. Szóval még "tudományos konszenzust" is meg lehet venni pénzzel.

Egy ilyen dollármilliárdos üzletnél elkerülhetetlenül lesznek mindenféle manipulációk. Pl itt Svájcban több háziorvos nem ajánlotta a covid oltást alacsony rizikójú embereknek. Kiderült, erre megbüntették őket 20000 frankra! Ilyen felállásban jó hogy minden orvos ajánlani fogja! Mégis milyen konszenzus ez?

2021. szept. 8. 09:24
 105/123 anonim ***** válasza:
83%

#99: Másik eredménye a túl sok oltásnak az "immune overload" (immunrendszer túlterhelése), és ennek következtében az autoimmun betegségek terjedése.

[link]

2021. szept. 8. 09:41
 106/123 anonim ***** válasza:
100%

#105:

[link]

Ebben a WHO még ki is mondja hogy bár elismeri hogy létezik immunrendszer túlterhelés, mégis nem fogják ezt kommunikálni mert nem akarják hogy ettől kevesebben oltakozzanak, és "szívesen fogadnának" olyan kutatásokat amik azt mutatják hogy nem okoz ez gondot.

Hát így néz ki amikor a puszta igazság és tények nem olyan fontosak mint az amit el szeretnének érni. Ha ezt egy elvileg non-profit világszervezet nyíltan csinálja, akkor egy profitéhes iparág már miért ne tenné? Politikusokról nem is beszélve.

2021. szept. 8. 09:53
 107/123 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem faroklohasztó és punciérdektelenéget okozó szerek vannak a vakcinákban, hogy ne szaporodjuk, mert már így is többen vagyunk a kelleténél.

De májrák okozó is van kimondottan akoholisak részére. A Bill még csipszet is tetetett bele, hogy mind a 7 millió embert szemelyes tudja ellenörízni.

2021. szept. 8. 11:08
 108/123 anonim ***** válasza:
80%

"Kijárási korlátozás volt, nem tilalom. Vicc volt az egész. Én is átéltem, és nem voltam bezárva sehova. Ismétlem: kik voltak bezárva hónapokra és hova?"

Ne hazudj! Csak munkahelyre és boltba lehetett menni. Emiatt ki se mozdultak az emberek otthonról, különösen akinek a munkahelye elrendelte a home office-t. Mondjuk amikor már világossá vált, hogy a kutya sem ellenőrzi ezt a baromságot, egyre több ember kezdett el mászkálni, köztük én is, de addig hetek-hónapok teltek el, ami már elegendő ahhoz, hogy az immunrendszer megszenvedje. Hát még a hozzád hasonló fanatikus vírusrettegőké, akik végig betartották a kijárási tilalmat.

"100 kórteremből hány ilyen volt?"

Közel 100, mivel akinek nem volt negatív tesztje, azt a covidosok közé tették.

"Ha az a cél, hogy minél több covidos legyen, miért hoztak intézkedéseket eleve?"

Azért, hogy minél több covidos legyen.

2021. szept. 8. 12:28
 109/123 anonim ***** válasza:
27%

De honnan tudod, hogy azok hiteles információk? Mégis honnan lehet ezt tudni? Az egyik szakember ezt mondja, a másik azt. Az egyik szaklap ezt írja, a másik megcáfolja a harmadik meg, megcáfolja a cáfolatot. Akkor mégis kinek mit higgyünk el?

Jelen pillanatban azt látszik, hogy mindenki annak és abban hisz, ami számára jó és kényelmes. Mindehol, itt a gyakorin is egyértelműen látszik, hogy ki-miben "hisz". Nem, nem a hozzászólásokból, hanem a "lepontozásokból". Attól fuggoen, hogy a kérdés oltasparti vagy oltasellenes. Egyértelműen látszik kik "járnak ide" többségében. Látni lehet, hogy egy oltás mellett érvelő-teljesen függetlenül attól hogy milyen forrást hoz, ha hoz- mindig le van "pontozva". Legtöbbször válasz vagy érvek, források nélkül. Ritka aki hoz. De azzal legalább lehet beszélgetni. A többségük nem azért jár ide. Hanem idegesíteni saját magát. (Persze mindkét táborból van b@rom, de őket most hagyjuk.)

Igazából a problémám az, hogy egyik információt elhisszük, a másikat nem. Tudom, hogy itt már hangsúlyt kap q személyes tapasztalat, ami a legtöbb problémát okozza és ami miatt egymásnak feszülnek az emberek, néha egészen alpári módon.

Én ismerek pár embert, aki covidos lett, egyet aki meghalt. Nem volt idős, bár ez mindenkinél mást jelent. Rengeteg embert, aki beoltatta magát, egyet se aki belehalt volna, olyanokat viszont igen, akiket kiütött. A családban is vannak szkeptikusok, oltasellenesek, és oltottak is. A szűk családi körben. Semmiféle problémát nem okoz ez. Mindenki maga dönt, elvégre nem kötelező.

En is féltem tőle, nem akartam. Parom azt mondta megerti. Egyszer, évekkel ezelőtt, rosszul lettem az influenza elleni vedooltastol. Legalábbis azt hiszem, mert bizonyíték nem volt rá, pedig kivizsgaltak a fejtetőmtől a lábujjamig. (Ez most is nagy probléma, sok ember nem biztos benne, hogy az adott baja az oltás miatt lenne, de azt mondja. Közben meg egyáltalán nem biztos. Ezzel nem azt mondom, hogy senkinek nem okozott problémát, biztos vagyok benne, hogy van akinek igen, csak azt, hogy az emberek szeretik felnagyítani a dolgokat, vagy egyszerűen hazudni. Facebookon olvastam: egy férj írta, amikor megkapták a második oltást a feleségével, a karjuk fájt egy kicsit. Ennyi. Véletlenül nekiment a felesége karjának, kicsit felszisszent, de halotta, hogy a szomszédasszonynak már úgy adta elő, hogy majd leszakadt a karja..

Az emberek ilyenek.)

Párom rámcsodálkozott, amikor megkérdeztem tőle, ő be meri-e adatai. Úgy nézett rám, mintha hülye lennék. Felvonta a szemöldökét, nézett rám, hogy miért ne adatná? Mondtam neki azokat, amiket olvasgatok itt, meg facebookon, de csak mosolygott. Mikor vittem oda neki megmutatni ezeket, akkor már sokszor rám mozdult, hogy hagyjam már békén ezekkel a baromságokkal, meg hogy ha ő most ide írja, hogy az oltásban génmanipulált búzacsíra van hogy később kenyeret suthessenek belőlünk azt is elhiszem. Igazából elég türelmetlen ezekre a dolgokra.

Na, a lényeg, hogy én se akartam. Azt mondta megerti. Ahogy gondolom.

Párom vegyész, elmagyarázta mi van benne, mi hogy működik. De ő is kivárta azt az oltást, amire azt mondta, hogy jó. A többit elutasította.

Ezért úgy döntöttem, miután beszéltem az orvosommal, hogy beadatom. Ennek már lassan fél éve.

A lényeg, amit mondani akarok az az, hogy az emberek nagyon meg vannak kavarodva. Pont az információk miatt. Az intezkedesek miatt. Ha veszélyes miért van focimeccs, miért lehet utazni..stb.

És igazuk van! De ez politika. Nem az egészségünk fontos nekik. A koronavirusról, a vakcinákról meg mindig is lesznek elterő vélemények (általában új információk miatt) a szakemberek között is.

Tehát az emberek egymást hergelik, sokan hazudnak, sokan önzőek és félnek. Ki ezért ki azért.

Nem tud mást csinálni, mint bízni a szakemberekben, az orvosokban, vagy hisz másnak vagy a saját tapasztalatának. (Ezért van, aki pl túlesett rajta, az elbagatelizalja, mások akik esetleg elvesztették valakijüket félnek.)

Szóval kinek higgyünk? Kinek hihetünk ha bárkit meg lehet venni?

2021. szept. 8. 13:58
 110/123 anonim ***** válasza:

109-es voltam. Meg tudnátok indokolni a lepontozast egy "kérdésre"? Vagy mi nem tetszett?

Ha azt írom xy azt is lepontozzátok?

Mi bajotok van? Ez már nagyon nem normális dolog. Kicsit foglalkozzatok mással is a gyakorin kívül, vagy indokold meg . Vagy az már nem megy?

2021. szept. 8. 15:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!