Ha emberekkel találkozom, általában az az első benyomásuk, hogy félénk vagyok és gyámoltalan. Valójában ez nincs így és ennek hangot is adok, de hogyan lehetne elérni, hogy ne ez a kép legyen, amit mások először látnak?
Én 28 vagyok és kb 18-nak nézek ki, ami az összes más területen előny haha.
Egyébként félreértettél, nem lenéznek, hanem egyszerűen csak hamisak a prekoncepicióik. "Látszik rajtad, hogy rák a horoszkópod, ők ilyen félénkek és elzárkózók."
Egyébként mindig nagyon kedves vagyok és mindig mosolygok, mert úgy tudom, az ilyen emberek könnyebben érik el a céljaikat. Konfliktushelyzetben ha nem működik az érvelés, volt már, hogy felhoztam a jogi utat, érdekérvényesítéssel nincs gond. Persze ha ez így van, egyáltalán nem is kéne zavarnia az első benyomásnak, egyszerűen csak nehéz így új dolgokba kezdeni.
Elemző típus vagyok, új helyzetek, emberek esetén először felmérem magamban, hogy milyen az ember, és mi lenne a legcélravezetőbb út. Talán itt csúszik be az a néhány másodperc gondolkodási idő, amiből az látszik, hogy nem megyek fejjel a szituációba, és ezt nézik félénkségnek? De őszintén szólva azt hittem, ti többet tudtok majd segíteni. :D
Üdvözlés gyanánt lekeversz egy pofont és hozzáteszed mély hangon: a miheztartás végett.
Más lesz az első benyomásuk.
fogjál erősen kezet,
húzd ki magadat
a mosolygás is egyfajta "megadom magamat, ne bánts..." jelzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!