Most hogy infláció van nem töprengenek el a nyugdíjasok hogy nem Gyurcsánytól függött az akkori gazdasági helyzet? Akkor meg mire van ekkora kitüntetett imázsa Orbán Viktornak mintha ő volna a Magyarok ki választottja?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 21:58
11/19 A kérdező kommentje:
2021. szept. 2. 07:38
12/19 A kérdező kommentje:
Ha nem lett volna az a két nagy válság nem lett volna az a rossz helyzet talán Gyurcsány alatt sem ez már szembeötlő! Bár fogadni nem mernék rá! Akkor uniós támogatások sem voltak ehhez képest most is kupac szar még egészség ügy sincs! Mit adott hozzá ez a Fidesz az országhoz stadionokon kívül? Miért ilyen inkompetens az ellenzék is? Van belőlük 20 oszt egymást csépelik! Ezért marad Márki-Zay Péter! Ami már szerintem egyenesen a Magyarok IQ tesztje! De hát már én is úgy vagyok vele hogy előre nem jó mondani semmit! Ha el akarnak mozdulni valamerre próbálkozniuk kell! Hogy lehet az hogy Orbán Viktort nem látják szívásnak?
2021. szept. 2. 08:26
13/19 anonim válasza:
7 válasz a tied a 11ből. Gratulálok seggfej 👏
14/19 A kérdező kommentje:
Miért mert le írom a véleményemet és nem két szóban fejezem ki magam? Miért az volna bármiben a mérvadó hogy ki ad több választ ha te elégedett vagy 2-3 válaszoddal? Ha meg nem hát mi akadályoz meg hogy több válaszod legyen? Rajta! Éppen ez a jó hogy senki nem korlátozza a véleményünket vagy te neked ez szúrja a szemed?
2021. szept. 2. 11:54
15/19 anonim válasza:
Azért tökfej mert aki kérdést tesz ki az választ akar. A többiek azért válaszolnak mert te kérdezel. Őket kvara nem érdekli a te véleményed, hiszen te kérdeztél.
16/19 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel a felfogással ne reagáljon senki a válaszra amit kap? Le írták a véleményüket én meg az enyémet! Te is el mondhatod a tiédet vagy azt hogy miben nem értesz egyet az enyémmel! Ha meg téged nem érdekel miért foglalkozol vele és ettől törvényszerű hogy másokat sem fog? Meg eleve azért is írom le meg teszem fel a kérdést hogy lássam másoknak mi a véleménye róla! De te nem is a kérdéssel foglalkozol hanem a másik személyével!
2021. szept. 2. 19:02
17/19 A kérdező kommentje:
Meg hogy lássam mi a hiba az enyémbe! Anélkül elég nehéz meg tudni ha nem mondom el! Ere találták ki a párbeszédet meg a vitát! Te szívesen élnél abba a világba ahol ez tilos volna? Vagy meg szabnák hogy miről lehessen beszélgetni meg miről ne? Nekem pontosan ez is a problémám hogy ebbe az irányba haladunk és ez is a fő oka hogy így át tudják baszni az embereket 30 éve hogy csak az számít nekik hogy ők lehessenek a kakasok a szemétdombjukon!
2021. szept. 2. 19:15
18/19 anonim válasza:
Elhiszem, hogy szeretnél vitázni meg ilyenek, de ez nem a gyakoriviták.hu hanem a gyakorikérdések.hu Én is szoktam kérdést feltenni, kapok válaszokat és az alapján magamban eldöntöm, hogy megkaptam-e rá a választ vagy sem, maximum pontosítok ha később kiderül ,hogy a válaszolóknak még több információra van szükségük, hogy tudjanak segíteni. De neked nem válaszokra van szükséged, hanem vitázni akarsz, valószínűleg azért itt a neten mert ha élőben elkezded máris leintenek.
19/19 A kérdező kommentje:
Nem azért teszem fel a kérdést és adok választ a válaszokra mert vitázni akarok hanem hogy el mondjam a véleményemet aztán ha szükséges vitázok is! Kb mert csak úgy derül ki hogy miben tévedek meg így látok meg más álláspontokat véleményeket és kb másokat is így lehet rá ébreszteni ha téved vagy elgondolkodtatni mélyebben szerintem ez a kommunikációs diverzitás fontos része! Ami nélkül meg nincs egészséges kommunikáció meg szellem sem hiszen akkor belefullad a másikba amit gondol! Az meg hogy le írom több hozzászólásban amit gondolok szerintem nem vita! Vita akkor van ha nem értünk egyet valamiben! Mint most a mi esetünkbe! Nem gondolom hogy egyet kéne értenem azzal hogy ne írjam le a véleményem csak mert valakinek nem tetszik sem azzal hogy mást nem érdekel mert te neked nem tetszik! Körülötted forgónak hiheted a világot ha ezt tényleg komolyan gondolod!
2021. szept. 2. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!