Szerintetek is 10% felett lehet az idei infláció Magyarországon?
Szerintetek is 10% felett lehet az idei infláció Magyarországon? Szerintem ezt az áltag 4-5%-ot bőven elhagyjuk.
Ti hogy érzitek, valóban nagy drágulások vannak az idei évben?
4,1% az eddigi idei átlagos infláció, ha azt vesszük hogy lehet még ennél rosszabb is, akkor sem fogjuk meghaladni a 6%-ot, ahhoz valami történelmi katasztrófa kéne vagy nem is tudom.
Szerintem év végéig már nem lesz rosszabb a helyzet.
Élelmiszerben szerintem 30-35%os lehet a drágulás.
Am néztem pár nagykert a napokban ahova még vállalkozó koromban jártam és már nem fogadják el a forintot.
Azt mondták elég volt, hogy minden boltos nyafog, hogy megint áremelés így meg úgy, úgyhogy szevasztok, euro val lehet csak fizetni és kész.
Igen.
Ha a napi termék kosarat nézem, élemiszerek, szolgáltatások, esetén jóval magasabb a szám, inkább 20% körül.
Ingatlanról, autóról ne beszéljünk, ott rosszabb a helyzet.
Építkezés, autóról nem is beszélek, az szerintem jóval több, mint 10%.
De ha a fogyasztói kosarat nézem "amihez a Ksh" számol az bőven 6% felett lehet. Szerintem érezzük a bőrünkön.
Ha alatta lesz, azt furcsáink fogom.
Ezekhez még hozzátesz, hogy most nem 300, hanem 450 az üzemanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!